El lehet sajátítani az alapokat? Vagy lehetetlen?
1. Az otthoni módszerel ne próbálkozz,mert nem lesz aki kijavítsa a hibáidat.
2.Én is úgy járok jeet kune dora,hogy edzés után 1 órár várhatok a buszra.Kilehet bírni..:D
1.Ha most érettségizel,akk koncentrálj arra.Sztem kibírsz még pár hónapot Thai Box nélkül,majd érettségi után elkezded.
2.Két órát kéne várnod a buszra.Sztem gyalogolhatsz is,kizárt,h gyalog 2 órára laknátok az edzéstől.Vagy menj biciklivel oda-vissza,egy kis kardió úgysem árt.
3.Nincs esetleg máshol,más időpontban edzés?
Carbon:Sajnos nincs közelebb:( Egyébként írtad hogy gyalog vagy biciklivel,hát 20Km csak oda az út,na mire oda érnék ki lennék fulladva :D
Ahogy meg Neutronlovag írta hogy futva menni az edzésre kicsit idő igényes lenne,hát igen, elképzeltem magam hogy végig futni az oda vissza utat,vicces lenne, mire haza érnék úgy el lennél fáradva hogyha mondanák hogy melyiket választom egy csinos nőt vagy egy ágyat biztos az ágyat választanám.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!