Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért nem izmosodok? Gyúrok...

Miért nem izmosodok? Gyúrok de a karom olyan mint volt sőt vékonyabbnak is látom egy-egy edzés után! :S

Figyelt kérdés
Általában heti 3-4 alkalommal edzek főleg bicepszre és alkarra de semmi látszatja ha bfeszítem elég jó de alapból elég nudlinak érzem főleg a csuklóm vékony... Mit kéne csinálni, hogy legyen látszat? Napi 3x étkezem elég kiadósan egy nap 6 csirkecomb is lemegy + más egyéb.. kevés lenne a kaja mégis?!
2010. okt. 13. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hehe:D ezér kéne olvasgatni mer kézisúlyzóval(feltételezem h tárcsás kézisúlyzó nem pedig ien műanyag bevonatos női 1-2kgos súly) tudsz mellezni hátazni vállazni tricepszezni bicepszezni:D szal lehet egész felsőtestre. igaz h nem oan mintha konditerembe járnál de ez is vmi. kezdők ezzel is fejlődnek.
2010. okt. 14. 14:54
 12/19 A kérdező kommentje:
aha olyan van tárcsás és 10 kilós azzal szoktam karra van amikor vállból nyomom ki van amikor bicepszre emelek vagy tárogatok vele
2010. okt. 14. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:

akkor miről beszélgetünk? csinálsz mellet,vállat is.

ezeket tudod csinálni:

vállra:vállból nyomás,oldalemelés,előre emelés stb.

mellre: ha tárogatni tudsz vhol akkor fekvenyomni is bár igaz h az a súly kevés lesz. de tudsz még pull-overt is. fekvőtámasz szélesen, szűken.

bicepsz: koncentrált bicepsz, bicepsz váltott karral állva vagy ülve, kalapács bicepsz stb

tricepsz: fej fölött nyújtás két kézzel vagy egy kézzel, lórúgás, fekve tricepsz nyújtás, tolódzkodás feltámasztott lábbal(két szék, egyiken támaszkodsz két kézzel, másikra felteszed a lábad és leengeded magad és feltolod tricepszből) stb.

hát: na ez már kicsit nehezebb, de tudsz evezni egykezes súlyzóval, döntött törzsű evezés.

csuklyázni is tudsz(vállvonogatás)

vannak variációk!:D ne add fel énis amikor nem volt pénzem kondibérletre otthon nyomtam. kreatívnak kell lenni, body.builder.hu és ott bal oldalt a menüben van olyan h edzés, onnan tudsz gyakorlatokat nézni és variálgatni. nyilván nem tudja ez kiváltani a konditermet de kezdésnek bőven jó ha sokat eszel szénhidrát fehérjedús kajákat. ígyis fogsz fejlődni az elején. remélem azér érthetően irtam le a gyakorlatokat:D

2010. okt. 15. 09:13
 14/19 A kérdező kommentje:
hát nagyjából megértettem :D köszi szépen! vannak gyakorlatok amik eddig meg se fordultak a fejemben, hogy itthon is csinálhatnám, de így hogy leírtad akkor beiktatok még párat! remélem az évnek a végére lesz valami változás :D
2010. okt. 15. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
ha sokat eszel akkor lesz:d napi 5-6 kajálás kéne. sok szénhidrát(rizs,tészták,pékáru) és sok fehérje (húsok). vagy valamilyen tömegnövelő. de sztem ha sokat akkor kaja is elég lesz. aki nem csinálja komolyan annak elég ez is az első időkben. de persze ha komolyabb eredményt akarsz elérni akkor konditerembe kéne járni és rendesen kajálni meg esetleg kiegészitők. sok sikert!
2010. okt. 15. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó vok. azt is tudnod kell h rajtad mondjuk 5 kiló kevésbé látszik meg mint egy 170 cm-es emberen mivel iszonyat magas vagy.
2010. okt. 15. 14:22
 17/19 A kérdező kommentje:
hát igen ez meg a másik. egy alacsonyabb embernek ez a 85 kiló pont elég szerintem... de rám még vagy 10-15 kiló jöhetne. amúgy van itthon nekem creatin monohidrate ilyen por amit fél liter vízbe kell bekeverni! de nem használtam még mert azt mondták felesleges.
2010. okt. 15. 14:29
 18/19 anonim ***** válasza:
nem felesleges. csak akkor kéne szedni ha már a kajálás rendbe van.
2010. okt. 16. 07:04
 19/19 A kérdező kommentje:
akkor elkeverjem a fél liter vízben egy-egy edzés előtt szerinted? megérné? a kjálásom az rendben van napi 3-4 kajálás jó bőséges
2010. okt. 16. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!