Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Suhajda utolsó telefonhívásako...

Suhajda utolsó telefonhívásakor nagyon gyengének és belassultnak tűnt. Nem kellett volna akkor minden áron visszafordulásra biztatni?

Figyelt kérdés

2023. máj. 27. 22:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ja és az az ugató hang a Suhajda kohogese lett volna? :o

Azt hittem, hogy a lakásban ugatott egy eb, basszus.. utána meg azt, hogy vételi hiba.

2023. máj. 30. 23:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

19-es voltam

én csak laikus vagyok, biztos aki ott éloben, őt ismerve hallotta közvetlenül az máskepp értekelte (csak nekem volt ez a meglatasom). Probald te is ujra es ujra meghallgatni.

2023. máj. 30. 23:22
 23/25 anonim válasza:
100%
En csak azt nem ertem, hogy jott ki nekik az a 3-4 ora. A sebessegebol egyertelmuen ki lehetett szamolni hogy 5+ ora kell meg neki. Amikor bejelentkezett, mar 16 es fel oraja volt az oxigenhianyos kornyezetben. Eleve 15 orasra tervezte a csucsmaszast. Ekkor a csapatnak hatarozottan vissza kellett volna forditaniuk, vagy realisan tajekoztatni ot. Ami itt elmaradt. O maga mondta hogy az 5-6 ora az mar nem jo. Szerintem is elbeszeltek egymas mellett es felreertes tortent. Nehezemre esik elhinni egy ilyen tapasztalt es alazatos emberrol, hogy ha tudta volna hogy meg tobb mint 5 ora kell neki tovabb folytatja a maszast.
2023. jún. 5. 02:37
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki utoljára találkozott vele is azt mondta, hogy nem nagyon vágta mi van, mert megkérdezte, hogy milyen magasan vannak holott tudnia kellett volna, hogy a Balcony hol van. Szerintem a bejelentkezésében is az lett volna a lényeg, hogy fordítsák vissza, erre föl csak azt nyomták neki, hogy menjél, ügyes vagy! Holott az egész oda-visszaútra terveztek annyit, amennyi idő alatt, még fel se ért..
2023. jún. 8. 15:49
 25/25 A kérdező kommentje:

Na ja.

Tudnám, hogy az a hegymászó-szakíró vagy ki minek volt ott a konyhában, ha Suhajda azon sóhajtása (kérdése?) után, hogy “ha 5-6 óra, az nem olyan jó” nem vágott kozbe, amikor a felesége erre azt mondta, hogy “mi is úgy számoltuk, hogy olyan 3-4 óra”. Miből, könyörgöm??

2023. jún. 8. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!