Elég nagy gondom van. Segítesz?
Hát barátom, most nem azért, de ez az az "Elég nagy gond?"
Szerintem nem tudhatod, hogy milyen egy nagy gond! Ha tudnád, más címet választottál volna!
Hogy a kérdésedre válaszoljak!
Azt, hogy ebben az esetben megveszel e 15 ropiért egy másik távcsövet, vagy sem, szerintem csak azon múlhat, hogy a jelenlegi távcsővel el tudod e érni azt amit szeretnél, vagy sem! Ha igen, akkor minek másik? Ha nem, akkor nyilvánvaló, hogy szükség van rá!
Neked kell ezt eldöntened, illetve tudnod, hogy mi az, ami kielégíti az igényeid.
:)
Hát kedves barátom, az első hozzászóló vagyok!
Most nem azért, de megítélésem szerint Te nem is kicsit vagy pofátlan! Felteszel egy megtévesztő, és szerintem totál felesleges kérdést! (Mert hát döntsd el magad, hogy van e rá pénzed, vagy sem!) Aztán meg játszod a megsértődöttet, hogy megtisztelhetnének azzal, hogy összefüggően válaszoljanak! TE nem tisztelhettél volna meg bennünket azzal, hogy tisztességesen kérdezel? megjegyzem, szerintem értelmes, és kézenfekvő választ kaptál a második hozzászólottól! ha meg nem tudod, miért jobb egy skálázatlan távcső, akkor még sok tanulnivalód van!
Szerintem szállj egy kicsit magadba, és ha kérdésed van, amire választ szeretnél kapni, akkor elsősorban kérdez tisztességesen, másodsorban a komentjeid legyenek emberségesek, ha már vették a fáradságot, és válaszoltak neked!
Szerintem...
először is nem sértegettelek!
Másodszor, olvasd vissza magad... Milyen stílus ez szerinted, ha nem tapló?
Harmadszor, nagyon nem "Rendesen"tetted fel a kérdést! Mert a kérdés alapján komolyabb dologra számít az ember, mintsem hogy "nem is tudom, vegyek vagy sem...." Ha azt írod, hogy "Elég nagy gondom van" akkor had ne legyen már az a kérdés, hogy vegyél e egy szaros távcsövet, vagy sem! Ha kell ved megy, ha nem kell, hagyd a francba! ne rinyálj ilyesmin! És igen is, tisztességesen kérdez! Mert ez minden, csak nem az! vagyis arról szóljon a beharangozás, amiről a kérdés is fog! A válaszaid meg magukért beszélnek! Nem is kell minősítselek, megteszed azt te magad is!
Lepontozhatsz parasztkám, de akkor is tapló vagy! Az előző hozászolásommal csak fel akartam benned ébreszteni valamit, nem sértegetni akartalak! Most azt sem bánom, ha megsértődsz, suttyókám! Egyébként vagy legalább tizenöt éves? Mert ez a stílus, amit csinálsz egy kis pisis ovisra jellemző!
Suttyók kis szutyok!
ne mutterozzál, te kis "minek is nevezzelek"!
te tényleg ekkora s*gg vagy, vagy most továbkébzésről jöttél? elég kiábrándító, hogy a hozzád hasonló kis "minek is nevezzelek", még fingani sem képesek...
Részemről én itt befejeztem a veled való diszkkurzust! Nincs kivel...
Ha még a kérdésed és az azt felvezető kérdés között lévő különbség sem tűnik szembe neked, nincs miről, nincs kivel vitázni!
És én nem az anyádat szidtam, hanem rólad alkotott véleményemnek adtam hangot! Ha csak annyira telik a kis puha p_ö_c_ö_r_ő_d_b_ő_l, hogy anyáz, részvétem, anyádnak!
Szánalmas kis beképzelt okostojás féregnek tartalak, ennyi!
szevasz, és szép napot neked, f_i_n_g_o_s!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!