Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Elég nagy gondom van. Segítesz?

Elég nagy gondom van. Segítesz?

Figyelt kérdés
szóval van egy tuningolt slavia 630-as puskám egy 4x20as távcsővel.ennek a puskának az effektív lőtávja (tunin az elvileg max 15-20 métert dob rá)12 méter, viszont én már találtam el vele célt 62 méterről is és átlagban55 méteres távolságból lövöldözöm.a nehéz ebben csak az hogy a távcső milrados besztás nélküli célkeresztettel rendelkezik és ezzel elég nehéz kikalkulálni a magasságot meg a szelet.a kérédsem:szerintetek megérné-e vennem egy komolyabb távcsövet a puskára, aminek ugyan elég durva ára van (15e) viszont rendelkezik beosztásokkal vagy inkább maradjak meg a réginél?
2010. aug. 27. 17:13
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hát barátom, most nem azért, de ez az az "Elég nagy gond?"

Szerintem nem tudhatod, hogy milyen egy nagy gond! Ha tudnád, más címet választottál volna!

Hogy a kérdésedre válaszoljak!

Azt, hogy ebben az esetben megveszel e 15 ropiért egy másik távcsövet, vagy sem, szerintem csak azon múlhat, hogy a jelenlegi távcsővel el tudod e érni azt amit szeretnél, vagy sem! Ha igen, akkor minek másik? Ha nem, akkor nyilvánvaló, hogy szükség van rá!

Neked kell ezt eldöntened, illetve tudnod, hogy mi az, ami kielégíti az igényeid.

:)

2010. aug. 29. 15:47
 2/11 A kérdező kommentje:
kösz a választ és azért kérdeztem hogy szerintetek felesleges e venni egy komolyabb távcsövet ami nagyobb lőtávra való,mert lehet hogy a puska már úgysem visz el addig vagy sem. :)hát igen ami a kérdést illeti minden kérdésemet így teszem fel mivel ha kiírom hogy pl puska távcső-gond akkor a kutya sem nézni meg hogy ponosan mi is a kérdés..így meg eddig több válaszom érkezett na mondjuk most ez a kivétel mert már egy ideje kiírtam de még csak most kaptam választ.
2010. aug. 29. 19:04
 3/11 anonim válasza:
nemkell venni am meg 15 ezer nem brutális ár a puskát loptad? egy normáis pityu 100 ropi.. ha számtani zseni vagy és szeretsz számolgatni akk vegyél beosztásost jobb vele lőni de ha a sajátoddal megtanulsz könynebb lessz később
2010. aug. 30. 12:08
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mondjuk annyivall azért megtisztelhettél volna hogy összefüggően alkotsz mondatokat de mindegy megpróbálom kibogozni:legelőszöris lehet hogy te csak így simán kicsengetsz 15öt meg nem tudom hány ezreket egy fegyverre de tudod nem mindenki úszkál a pénzben...ezért is tettem fel a kérdést mert át akartam gondolni de mindegy.a puskát ismerőstől vettem és mint írtam egy slavia 630asről van szó ami egy elég régi puska ezért viszonylag olcsón 12 ezerért hozzájutottam és nem pedig loptam.és igen szerintema számolást komolyabb távon nem lehet kikerülni mert rendes lövészeknél is igen körülményes még mindent ponosan megállapítanak és azt pedig nem értem miért lenne könnyebb később ha a beosztás nélkülivel lövök?
2010. aug. 30. 15:09
 5/11 anonim válasza:

Hát kedves barátom, az első hozzászóló vagyok!

Most nem azért, de megítélésem szerint Te nem is kicsit vagy pofátlan! Felteszel egy megtévesztő, és szerintem totál felesleges kérdést! (Mert hát döntsd el magad, hogy van e rá pénzed, vagy sem!) Aztán meg játszod a megsértődöttet, hogy megtisztelhetnének azzal, hogy összefüggően válaszoljanak! TE nem tisztelhettél volna meg bennünket azzal, hogy tisztességesen kérdezel? megjegyzem, szerintem értelmes, és kézenfekvő választ kaptál a második hozzászólottól! ha meg nem tudod, miért jobb egy skálázatlan távcső, akkor még sok tanulnivalód van!

Szerintem szállj egy kicsit magadba, és ha kérdésed van, amire választ szeretnél kapni, akkor elsősorban kérdez tisztességesen, másodsorban a komentjeid legyenek emberségesek, ha már vették a fáradságot, és válaszoltak neked!

Szerintem...

2010. szept. 4. 07:31
 6/11 A kérdező kommentje:
most nem tudom mégis mi bajod van ember. a kérdést rendesen tettem fel a válaszokra is kúltúráltan válaszoltam erre meg jössz itt hogy pofátlan vagyok. azért álljon már meg a menet visszafoghatnmád egy kicsit magad mert én nem sérteggetem senkit ellentétben veled.
2010. szept. 4. 12:03
 7/11 anonim válasza:

először is nem sértegettelek!

Másodszor, olvasd vissza magad... Milyen stílus ez szerinted, ha nem tapló?

Harmadszor, nagyon nem "Rendesen"tetted fel a kérdést! Mert a kérdés alapján komolyabb dologra számít az ember, mintsem hogy "nem is tudom, vegyek vagy sem...." Ha azt írod, hogy "Elég nagy gondom van" akkor had ne legyen már az a kérdés, hogy vegyél e egy szaros távcsövet, vagy sem! Ha kell ved megy, ha nem kell, hagyd a francba! ne rinyálj ilyesmin! És igen is, tisztességesen kérdez! Mert ez minden, csak nem az! vagyis arról szóljon a beharangozás, amiről a kérdés is fog! A válaszaid meg magukért beszélnek! Nem is kell minősítselek, megteszed azt te magad is!

Lepontozhatsz parasztkám, de akkor is tapló vagy! Az előző hozászolásommal csak fel akartam benned ébreszteni valamit, nem sértegetni akartalak! Most azt sem bánom, ha megsértődsz, suttyókám! Egyébként vagy legalább tizenöt éves? Mert ez a stílus, amit csinálsz egy kis pisis ovisra jellemző!

Suttyók kis szutyok!

2010. szept. 5. 14:59
 8/11 A kérdező kommentje:
aztak*rva szedd már össze magad.most az értelmi szinteket ne vegyük sorba mert az csak olaj lesz a tűzre.a kérdsben pedig segítséget kértem azzal kapcsolatban amit alább olvashattál szóval volt hozzá köze.az meg amit írsz hát ahhoz meg hadd gratuláljak anyádnak én még a te nagy észosztásodra is többé kevésbé normálisan válaszoltam most meg jössz itt nekem a szomorodás szövegeddel hogy paraszt vagyok meg stb. komolyan mondom ha tudnék akkorát fingani kifejezném a véleményem rólad de hát sajnos nem tudok
2010. szept. 5. 16:41
 9/11 anonim válasza:

ne mutterozzál, te kis "minek is nevezzelek"!

te tényleg ekkora s*gg vagy, vagy most továbkébzésről jöttél? elég kiábrándító, hogy a hozzád hasonló kis "minek is nevezzelek", még fingani sem képesek...

Részemről én itt befejeztem a veled való diszkkurzust! Nincs kivel...

Ha még a kérdésed és az azt felvezető kérdés között lévő különbség sem tűnik szembe neked, nincs miről, nincs kivel vitázni!

És én nem az anyádat szidtam, hanem rólad alkotott véleményemnek adtam hangot! Ha csak annyira telik a kis puha p_ö_c_ö_r_ő_d_b_ő_l, hogy anyáz, részvétem, anyádnak!

Szánalmas kis beképzelt okostojás féregnek tartalak, ennyi!

szevasz, és szép napot neked, f_i_n_g_o_s!

2010. szept. 5. 18:27
 10/11 A kérdező kommentje:
tök jól elismételted azt amit én írtam hallod, ülj le.egyes.
2010. szept. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!