Meghívtak egy szallagavatóra. De van egy gondom. Segítesz nekem? (:
Az lenne a gondom, hogy nem tudok elegánsabb ruhában megjelenni, olyan farmeros-pólós lány vagyok az elvetemültebb, nőietlenebb fajtábol. Unokabátyám szallagavatójára mégsem szeretnék pólóban, farmerben és a szokásos színkavalkád-összevisszaság összeállításban megjelenni, mit kéne felvennem? :S Kérjek vkitől kölcsön vmi ruhát? :/ Nekem nincs.
Amúgy ha ez számit vmit, nem vagyok anorexiásan vékony, sajnos körtealkatom van, és eléggé kövér vagyok. (160/60)
Van ötleted?
xD nem vagy kövér.. legalábbis és 166/63 vagyok és egyáltalán nem vagyok kövér :D
am én egy fekete virágos szoknyába megyek és hozzá illő fekete virágos felsőbe
ha nem szereted a szoknyát menj kosztümbe (:
szia. én nem rég voltam egy szalagavatón és hasonló problémával küzdöttem.De végül találtam egy nagyon kényelmes megoldást.
Ha van fekete nadrágod vedd fel azt,nem kell elegánsnak lennie csak fekete legyen,és vegyél fel egy csinosabb blúzt hozzá.Nem kell túl fodrosnak lennie,sőt...
én is így mentem aztán amikor körül néztem mindenkin szinte ilyen összeállítás volt.Volt aki farmerben és szakadt pólóban ment szóval szerintem nincs mitől félned.:)
Én is fiúsabb vagyok de ilyenkor simán elmegyek egy elegánsabb cipőben ( én nem is magassarkút hordok, hanem laposat szóval még annyira se nőies a szettem mégis megfelelt eddig mindig) egy fekete nadrágban és egy szép ingben vagy blúzban. Bár most hidegebb van így lehet gondban lennék mit vegyek felülre. De mondjuk veszel rá egy kabátot amíg kell ott meg a helyszínen gondolom csak nem kell fagyoskodni. Egy fekete nadrágot vegyél fel valami csini blúzzal és kiegészítőkkel feldobhatod, pl. nyaklánc vagy amit szeretsz hordani fülbevaló stb.
És szerintem nem vagy kövér a súlyod megfelelő.
szerintem NE farmerben! feket csini naci, elegáns cipő(nem muszály magas sarkú) mondjuk lehet balerina és hozzá valami csinos felső -blúz vagy valami (kölcsön is kérhetsz,ha nincs ilyened).
Ilyen alkalomra azért illik kiöltözni,nem farmerben menni,akkor se,ha fekete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!