Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha ezt az edzéstervet csinálom...

Ha ezt az edzéstervet csinálom, akkor milyen eredménye lesz?

Figyelt kérdés

1. nap:

Fekvőtámasz 200-250 db

150 sima fekvőtámasz (15 db egyszerre)

50-100 db döntött törzsű fekvőtámasz (széken a láb)

2. nap:

Széles fogásban mellhez húzódzkodás 4x8

Széles fogásban nyak mögé húzódzkodás 4x8

3. nap:

Szűk fogású húzódzkodás (bicepszre) 4x10

Tolódzkodás (alsó mell) 4x8

Tolódzkodás (széken a láb, tehát tricepszre) 4x10

Ebből milyen fejlődés lehet?

Nem akarok már nagyon szélesedni mivel versenyszerűen kosárlabdázom, hanem inkább erősödni. Meg a lényeg hogy egy kicsit formálódjon a mellem, karom, vállam és hátam.

Egy kis növekedés férne a mellemre.

Ezzel azért valami némi növekedés elérhető?!

Persze táplálkozásra figyelek!!!

2010. aug. 22. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bocsi,h ideírok,de hogyanlehet testzsírt mérni?
2010. aug. 30. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:

van egy japán mondás, hogy egy mester kezében a fakard veszélyesebb, mint a tanítvány kezében a katana.

Kb ezt tudom én is mondani. ha érted az edzés elveit, akkor nincs sok eszközre szükséged, és otthon, saját testsúlyal is le tudsz edzeni.

Az edzésbeosztásod viszont szerintem nem jó, összevissza pakolgattad a gyakorlatokat, nincs bennük ráció.

az első napon toló jellegő gyakorlatokat csinálj (fekvő, tolódzkodás) a másodikon húzó jellegűeket (húzódzkodások). 3. napra a láb, hát alsó részét edzeném, pl guggolásokkal, kitöréssel, egylábas guggolásokkal és box jumppal. Ez utobbi a kosárlabdához is hasznos lehet. ne kezd túl magassal, 60centi is elég, és ha fejlődsz, növelheted a magasságát a zsámolynak.

http://www.youtube.com/results?search_query=box+jump&aq=f

2010. aug. 30. 13:49
 13/13 A kérdező kommentje:

utolsó hozzászólónak:

Megfogadnám amit írtál. Tudsz egy e-mail címet adni, hogy felvehessem veled a kapcsolatot?

Köszi

2010. aug. 31. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!