Milyen EDZÉSTERVET javasoltok?
Figyelt kérdés
Egy otthoni edzéstervet szeretnék összeállitani!inkább felső testet szeretném kidolgozni,de azért meg kell mozgatni az alsot is!egy 50 kilos kétkezes sulyzom van!azt szeretném ha azt irnátok le hogy miből mennyit csináljak!2011. júl. 15. 23:08
1/2 anonim válasza:
hello...en meg csak kezdo vagyok...en is otthon edzem,de nem ilyen nehez sulyzoval :)...ha te is kezdo vagy szerintem eleinte csak konnyebb sulyokkal probalkozz aztan nehezebbeket is kiprobalhatod.És egy izomcsoportra csak 2 vagy max 3x gyurj.Én ugy szoktam csinalni,hogy egy izomcsoportra egy gyakorlatot 50x csinalok meg szval hogy pl ha bicepsz gyakorlatokat csinalok akkor 50 csinalok....fontos a taplalkozas is :) meg sulyzoknelkul is lehet edzeni pl hasizomra vannak remek gyakorlatok http://www.youtube.com/user/steadyhealth remek link remek videokkal nekem nagyon bejonnek a gyakorlatok innen lestem el sok gyakorlatot...hajra
2/2 anonim válasza:
elolvasni oda-vissza 3x, mindkettőjüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!