Sic Semper Tyrannis kérdése:
Hogyan lehet változatosabbá tenni egy HIIT edzést?
Figyelt kérdés
Adjatok már tippeket. :D 15 perces HIIT edzésekkel kezdtem, feltornáztam magam 30 percig (45/15 x 30), de sokszor ismétlek gyakorlatokat, mert hirtelen nem jut eszembe másik. Írhattok akár olyan gyakorlatokat is, ami a ti kedvenceitek, hátha véletlen pont nem ismerem. Próbálgattam már olyat, hogy minden gyakorlat közé teszek egy planket, meg azt is, hogy kiválasztok 5 gyakorlatot, és azt ismétlem egymás után hatszor (intervall az intervallban, lol). De szeretném még színesebbé tenni. :D2020. dec. 28. 20:23
1/2 anonim válasza:
mi az a hiit ami nem futás/ kardió? Csak nem ilyen latymatag crossfit baromságra gondolsz?
2/2 A kérdező kommentje:
Pár gyakorlat: helybenfutás, helybenfutás magas térdemeléssel, jumping jack, guggolásból felugrás... 45 mp mozgás, 15 mp pihenés. Elég kardionak tűnik nekem, mert a szívem megy 200-al és izzadok, mint hivatásos a templomban.
2020. dec. 29. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!