Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi az a harcművészet amit én...

Mi az a harcművészet amit én keresek, az alábbi szempontok szerint?

Figyelt kérdés
Olyan harcművészetet,vagy akár küzdősportot keresek,amiben vannak kritikus ütések. Például egy nálam nagyobb gyereket is le tudok vinni a földre egy ütésből. E melett,legyenek hozzá rugások,vagyis fontos legyen a lábtechnika,a kéztechnika se legyen utolsó,ha fegyverrel is megtanitanak harcolni benne,az még jobb,a dobások nem olyan fontosak,de azért az se árt,edzéseken legyenek erősitő gyakorlatok is,plusszba még feszités is legyen benne.De amiket utoljára soroltam fel,azok nem olyan fontosak. Ja és tanitson kicsit önfegyelemre.
2010. júl. 28. 18:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Azért már átmész a pofátlanság határába . Segítenek neked , te meg még ugráltatod őket . Vedd már a fáradtságot , és nézz utána a harcművészeteknek pl a budomagazin.hu oldalon , és nem itt ugráltatod az embereket . Hogy ennyi önálóság ne legyen valakiben pff
2010. júl. 29. 11:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Bocsi,folyamatosan nézek utána,de egyszerűen,mindenből hiányzik valami.Kraw-magát azért nem szeretném,mert bármit néztem rőla,eddig csak felnőteke láttam a képeken.A kempo tetszik, de mi a különbség a zen bu kan kempo,és a kempo között? Vagy hasonló mindkettő?
2010. júl. 29. 16:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

pedig krav-maga van kisgyerekeknek, tinédzsereknek is.

valójában tökmind1 mit kezdessz el, csak kezdj el vmit. nem képeket kell nézegetni, hanem lemenni és csinálni. persze célszerűbb boxal, thaibox-al, judoval, bírkózással, esetleg kravval kezdeni. ezek küzdősportok, sokkal jobb körülmények edzők vannak, mint a harcművészetekben. ott sajna sok önjelölt mester van...

2010. júl. 30. 00:37
 14/22 anonim válasza:
100%

ha megnézted volna az oldalt amit linkeltem,talán, mondom TALÁN észrevetted volna hogy van egy olyan menüpont ahol leírja hogy milyen korosztálynak vannak az edzések, és igen ott meg lehet találni 1 linket ami átvisz a junior oldalra....

dee itt a link...

[link]

nincsmit...

2010. júl. 30. 01:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Különös,mert tegnap este találtam meg. Csak még vacilálok,mert a daido juku is tetszik.
2010. júl. 30. 16:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én javasoltam a Kudo-t.

Szerintem menj el élőben megnézni egy edést,lehetőség szerint próbáld is ki. (legtöbb helyen az első edzés ingyenes). Amelyik bejön azt válaszd!

2010. júl. 30. 21:05
 17/22 anonim válasza:
65%

A krav maga nagyon jól használható utcán, nagydarab emberek ellen, illetve fegyveresek ellen. Magyarországon született, aki kitalálta, zsidó volt és mindig meg kellett verekednie tömegesen antiszemita emberekkel^^, hogy megvédje a családját, haverjait.

A sportot seregnek tervezték Izraelben, bárki, szó szerint bárki művelheti, akinek van elég akaratereje. Férfiak, nők, gyerekek is.

Megvannak a "kritikus ütések", bár nem idegpontokra mennek, ha jól emlékszem, inkább egyensúlyra. Erősítés, feszesítés az oké, az edzések elég durván mennek, kék-zöld foltokkal^^ ez fejleszti az akaraterőt, a csapattársak pedig az önfegyelmet biztosítsák, mert meg kell tanulnod nem elveszteni a fejed, ha azt akarod, hogy mindenki épségben túlessen az edzésen.

Én is ezt akarom majd művelni, ha találok diákmunkát és tudom perkálni az órákat x) 15/L

2010. júl. 31. 03:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Jeet Kune Do, ebben minden benne van.
2010. aug. 8. 18:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Vagy Wing Chun, ha önvédelmet akarsz tanulni.

Utolsó voltam.

2010. aug. 8. 18:28
 20/22 anonim válasza:
100%

Hello! ;)))

Kérdésfeltevő felhasználó! De, van olyan harcművészet ami tökéletesen megfelel a kitételeidnek, minden benne van ami neked kell. A harcművészet amire célzok, az a kempó. Itt van judo, földharc, light contact(Boxolás, rúgás fél erővel), full contackt(boxolás és rúgás tiszta erőből), ütés, rúgás technikák, erősítő gyakorlatok, nyújtó gyakorlatok, esés tompítások, önvédelmi technikák, törések, feszítések, kritikus találatok, és végül, de nem utolsó sorban az önfegyelem. Ez az a harcművészet amire érdemes beiratkoznod. Ha van vmi amit nem tudsz a kempóról, keress rá a google.hu-n! Nézz utána! Én is kempózok, jelenleg lila öv, barna csúccsal rendelkezem. Nagyon kiváló sport, amely nem csak harcolni tanít meg, de megtanít arra is, hogy hogyan élj helyesen. :)

Remélem hasznos volt számodra az, amit írtam. :D

Üdv:Egy felhasználó! ;)

2010. aug. 9. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!