Mi az a harcművészet amit én keresek, az alábbi szempontok szerint?
pedig krav-maga van kisgyerekeknek, tinédzsereknek is.
valójában tökmind1 mit kezdessz el, csak kezdj el vmit. nem képeket kell nézegetni, hanem lemenni és csinálni. persze célszerűbb boxal, thaibox-al, judoval, bírkózással, esetleg kravval kezdeni. ezek küzdősportok, sokkal jobb körülmények edzők vannak, mint a harcművészetekben. ott sajna sok önjelölt mester van...
ha megnézted volna az oldalt amit linkeltem,talán, mondom TALÁN észrevetted volna hogy van egy olyan menüpont ahol leírja hogy milyen korosztálynak vannak az edzések, és igen ott meg lehet találni 1 linket ami átvisz a junior oldalra....
dee itt a link...
nincsmit...
Én javasoltam a Kudo-t.
Szerintem menj el élőben megnézni egy edést,lehetőség szerint próbáld is ki. (legtöbb helyen az első edzés ingyenes). Amelyik bejön azt válaszd!
A krav maga nagyon jól használható utcán, nagydarab emberek ellen, illetve fegyveresek ellen. Magyarországon született, aki kitalálta, zsidó volt és mindig meg kellett verekednie tömegesen antiszemita emberekkel^^, hogy megvédje a családját, haverjait.
A sportot seregnek tervezték Izraelben, bárki, szó szerint bárki művelheti, akinek van elég akaratereje. Férfiak, nők, gyerekek is.
Megvannak a "kritikus ütések", bár nem idegpontokra mennek, ha jól emlékszem, inkább egyensúlyra. Erősítés, feszesítés az oké, az edzések elég durván mennek, kék-zöld foltokkal^^ ez fejleszti az akaraterőt, a csapattársak pedig az önfegyelmet biztosítsák, mert meg kell tanulnod nem elveszteni a fejed, ha azt akarod, hogy mindenki épségben túlessen az edzésen.
Én is ezt akarom majd művelni, ha találok diákmunkát és tudom perkálni az órákat x) 15/L
Vagy Wing Chun, ha önvédelmet akarsz tanulni.
Utolsó voltam.
Hello! ;)))
Kérdésfeltevő felhasználó! De, van olyan harcművészet ami tökéletesen megfelel a kitételeidnek, minden benne van ami neked kell. A harcművészet amire célzok, az a kempó. Itt van judo, földharc, light contact(Boxolás, rúgás fél erővel), full contackt(boxolás és rúgás tiszta erőből), ütés, rúgás technikák, erősítő gyakorlatok, nyújtó gyakorlatok, esés tompítások, önvédelmi technikák, törések, feszítések, kritikus találatok, és végül, de nem utolsó sorban az önfegyelem. Ez az a harcművészet amire érdemes beiratkoznod. Ha van vmi amit nem tudsz a kempóról, keress rá a google.hu-n! Nézz utána! Én is kempózok, jelenleg lila öv, barna csúccsal rendelkezem. Nagyon kiváló sport, amely nem csak harcolni tanít meg, de megtanít arra is, hogy hogyan élj helyesen. :)
Remélem hasznos volt számodra az, amit írtam. :D
Üdv:Egy felhasználó! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!