Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi az a harcművészet amit én...

Mi az a harcművészet amit én keresek, az alábbi szempontok szerint?

Figyelt kérdés
Olyan harcművészetet,vagy akár küzdősportot keresek,amiben vannak kritikus ütések. Például egy nálam nagyobb gyereket is le tudok vinni a földre egy ütésből. E melett,legyenek hozzá rugások,vagyis fontos legyen a lábtechnika,a kéztechnika se legyen utolsó,ha fegyverrel is megtanitanak harcolni benne,az még jobb,a dobások nem olyan fontosak,de azért az se árt,edzéseken legyenek erősitő gyakorlatok is,plusszba még feszités is legyen benne.De amiket utoljára soroltam fel,azok nem olyan fontosak. Ja és tanitson kicsit önfegyelemre.
2010. júl. 28. 18:01
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Jó,tudom mind ez nem lehet benne egy harcművészetben,de a haverom judo versenyző,igazából nála a judo-zás már szinte családi hagyomány,és tőle meg akarok tanulni pár esést,meg feszitést+szoritást.Tehát judo kilőve.
2010. júl. 28. 18:02
 2/22 anonim válasza:
70%

[link]

ez a neked való :D

2010. júl. 28. 18:15
 3/22 A kérdező kommentje:
Hozzátenném,hogy 15,évesen fogok elkezdeni harművészetezni. Valami más a kraw-magán kivűl? De le is irhatnád,hogy miért az.
2010. júl. 28. 18:21
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
kritikus ütés akár egy sima bunyóban is előfordulhat, attól függ, hogy hova célzol... tökönrúgod az többet nem kel fel a földről xD de egyébként ajánlom a taekwandot, picit drága, de ott a lábteknika nagyon fontos
2010. júl. 28. 18:35
 5/22 anonim válasza:
70%

mert a legdurvább harcművészet szerintem :D

http://www.youtube.com/watch?v=xnZ0sfOiuIM

nézd végig és mindent érteni fogsz :D

2010. júl. 28. 18:59
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
Látom, te Daido Juku-zni akarsz. :)
2010. júl. 28. 21:53
 7/22 anonim ***** válasza:
70%

link a Kudo Daido Juku-ról:

http://www.youtube.com/watch?v=Iwo_9HXkK4k

2010. júl. 28. 22:00
 8/22 anonim ***** válasza:
70%

ez talán jobb:

http://www.youtube.com/watch?v=k8e_xmRMHDY

van benne pár kritikus ütés :)

2010. júl. 28. 22:17
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Defendo

Modern Defendo

Kézitusa,ebben tanítanak késelni is,de késelésre a Kali a legjobb.

Plusz A Terem-ben,egy héten egyszer tartanak órákat erről az egy ütésből fekszel dologról.Nem jut eszembe a neve,de az idegpontokat ütik.

2010. júl. 29. 00:40
 10/22 A kérdező kommentje:
AKkor csináljuk,úgy,hogy irsz egy harcművészetet és leirod,hogy a szempontjaimból melyik van benne.
2010. júl. 29. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!