Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek bele?

Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Sikerült fogynom 44 kg-t 16 hónap alatt,úgy hogy csak az étkezési rendszeremen változtattam,és az itthoni munkákban erőteljesebben vettem részt. Ennyiben kimerült a mozgás mert a nagy testsúlyomból kifolyolóag (144kg volt) nem tudtam milyen mozgásformákat végezhetek úgy hogy ne tegyek kárt magamba.Most már hogy "csak" 100 kg 188cm vagyok szeretném kicsit formálni a testemet,de nem tudom hogyan vágjak bele,milyen alapgyakorlatokkal,mit és mikor egyek,szedjek zsírégetőt vagy ne?A válaszokat előre is köszönöm :)! 19F
2019. júl. 10. 17:30
 1/1 anonim válasza:
Keress egy személyi edzőt szerintem, aki valóban ért hozzá. Én ezt tudom tanácsolni. Vagy bizonyos telefonos applikációk segíthetnek, illetve interneten is rengeteg tartalom van ezzel kapcsolatban. De akkor is, a személyi edző azért hasznosabb, mert kevesebbet hazudik, mint a net, illetve személyhez szab mindent. Nem tudja a net, hogy mikre vagy képes, és személyi edző felméri. Én mondjuk hiába mondom neked, hogy fuss 10 km-t 35 perc alatt, mert én is képes vagyok rá, te lehet nem, nem tudom. De egy személyi edző megmondja, hogy mennyi idő alatt kell lefutnod 2 km-t, mert tegyük fel csak arra vagy képes, vagy csak azt kedveled.
2019. júl. 11. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!