Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportba kezdjek bele?

Milyen sportba kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Szeretnék elkezdeni valamit sportolni,de nem tudom hogy mit. Gondoltam valami akrobatikusra ahol szaltókat meg hasonló trükköket tanulnék, természetesen csak hobbi szinten. Megfordult a fejemben az aerobik és a capoeira,esetleg a parkour de nem sok mindent tudok,hogy egy ilyen edzésen mit csinálnak,mire erősítenek. Megköszönném ha leírnátok ti mit sportoltok,hol és milyen. ^^ Előre is köszönöm a válaszokat! (15 éves vagyok,ez kimaradt)

2018. jan. 26. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Én konditerembe járok, és azért szeretem, mert a magam ura vagyok. Régen kenuztam, de untam már, hogy egy edző mondja meg nekem, hogy mikor mit csináljak
2018. jan. 26. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj ki többfélét a környékeden , és amelyik a legjobban megtetszik annál maradj
2018. jan. 26. 15:12
 3/5 yídfasdfa válasza:
Szia hát figyelj ha szép szeretnél lenni és formás akkor kondi terem!!!
2018. jan. 31. 10:21
 4/5 Tilinger Mónika válasza:
Én súlyzós, és saját testsúlyos edzést csinálok. De azt a véleményt osztom, hogy próbálj ki többfélét és amelyik a legjobban megy és tetszik azt csináld.
2018. jan. 31. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Aerobikon fogsz tanulni hasonlokat, de nem pont szaltot mert az tiltott UP1ben. Szoval az serobikban inkabb ezek a kezenallasok, bogni elore-hatra, ulotartas ami meg jol nez ki, ciganykerek ilyenek. De nem ezzel fogjatok kezdeni mert ez mar csak latvany kulon pontot arra versenyen nem adnak. Melyik varosban laksz? Ha nagyobb varos (debrecen, nyiregyhaza, pest, pecs stb) akkor ajanlok szivesen SE-t.
2018. febr. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!