Ennyi idosen milyen sportagba kezdjek bele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!20 eves egyetemista lany vagyok,ket eve abbahagytam a harcmuveszetet(ijaszat,birkozas,kardforgatas,hosszubot,landzsa-es tőr hasznalat) az egyetem miatt mert mas varosba kerultem ahol nincs lehetoseg erre,probalkoztam fitnessel,aerobic-al is de nem annyira jott be,egeszsegugyi problemaim miatt amig elek muszaly napi szinten mozognom(most derult ki ket hete) es fogalmam sincs hogy milyen sportagat valaszthatnek igy...uszni nem tudok de gondoltam ra,keso lenne eljarni edzesekre?vagy milyen mas lehetoseg van?Kuzdosportokat folytatnam de a baratom nem orul neki,es a csaladom se-szerintuk egy lanynak nem valo es menjek teniszezni-voltam arra is edzesen de nem tudom szeretni,futni is eljarok napi szinten de szeretnek valamit vegre komolyabban is csinalni..annyira tanacstalan vagyok!Kerlek segitsetek!2017. aug. 12. 12:45
1/3 anonim válasza:
Pedig nehogy hagyd magad lebeszélni a küzdősportokról! Ha mozgásra van szükséged, akkor azok a legjobbak, mert mindent megmozgatnak, mindent fejlesztenek benned, ráadásul még önvédelmi tudást is adnak. Szóval csak hajrá! Én azt ajánlom. Ne hagyd, hogy más mondja meg, hogy mit csinálj!
2/3 A kérdező kommentje:
De ha nem tehetem meg mert nem akarok veszekedest belole nincs mas amit csinalhatnek?
2017. aug. 13. 17:48
3/3 anonim válasza:
Ne rendezz belőle vitát, mert kijelented, hogy mész és kész, pont. Nem kell ezt ragozni.
Mellesleg nem értem, hogy miért én mondjam meg neked, vagy bárki más, hogy mit csinálj? Azt csinálsz, amit akarsz. És ha te küzdősportolni akarsz, akkor azt csináld és senki véleménye ne érdekeljen. De, ha hagyod magad lebeszélni róla, akkor meg most én/mi mit mondjuk neked? Vívás? Úszás? Futás? Búvárkodás? Mi van még? Kézilabda? Röplabda? Hát ami tetszik, ezt neked kell tudni, én honnan tudjam? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!