Szerintetek nagyon sovány vagyok? Mások miatt kezdjek el edzeni?
168 centi vagyok, és 56 kg, de én teljesen jól érzem magam a így. Otthon mindig egészségesen étkezem, mert a szüleim nagyon odafigyelnek erre. Barna kenyér, hal, sovány húsok, rizs, köles, sajtok, sok zöldség és gyümölcs. Nagyon kevés zsíros és szénhidrátdús ételeket eszünk. Mondták már, hogy kisfiús testkatom van, szoktam bicilizni, fekvőtámaszozni, hasizom gyakorlatokat végezni, és én elégedett vagyok magammal. Tudom jól, hogy nem vagyok erős. Csak azért kezdjek el bodybuildingezni, hogy megfeleljek annak a társadalmi elvárásnak, miszerint egy fiúnak izmosnak és erősnek kell lennie?
18/f
"Csak azért kezdjek el bodybuildingezni, hogy megfeleljek annak a társadalmi elvárásnak, miszerint egy fiúnak izmosnak és erősnek kell lennie? "
Ezt azoknak mond, akik erőltetik a gyúrást. Neked jó így, akkor nincs baj. Ennyi.
Az tévhit, hogy a zsíros ételek károsak. Azokra nagyon is szükség van. Csak gondoltam szólok.
Amúgy meg, ha neked jó így, akkor ne érdekeljen senki véleménye. Az a lényeg, hogy te érezd jól magad. Ajánlom, hogy kezdj el sportolni valamit, az majd megerősít és szálkás leszel. De azt a sportot is inkább azért csináld, mert élvezed, ne más kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!