Sovány vagyok, és szégyellem. Nem merek pólóban járni sehova mert félek hogy az emberek megszólnának hogy sovány vagyok. Vagy mutogatnának. Mit kezdjek ez ellen?
Miért vagy sovány? Van valami probléma? Vagy csak ilyen típus vagy?
Tudom, hogy ez most nem vigasz, de majd idővel meg fogsz erősödni.
Nem hiszem, hogy te lennél az egyetlen sovány ember a környezetedben, úgyhogy nyugodtan hordjál pólót, csak ne atlétát, meg ne izompólókat.
Az első a gyerektelen néni aki itt éli ki a dolgait
Hiába eszek nem segít..
Azon gondolkozok hogyha elkezdek gyúrni akkor hátha "vastagabb" lesz a karom..
Hát nem is tudom...nem nagyon szoktam látni "annyira sovány" embert mint amilyen én vagyok..
Illetve,nagyon zavar hogy sovány vagyok..pólót vennék fel biztos azon gondolkoznék hogy " na vajon az az ember mit mondd arra hogy sovány vagyok"?
Hali, én is rettentő vékony vagyok, mamám szerint mint a vonatfütty :D
Ne foglalkozz azzal mások mit gondolnak rólad, érezd jól magad a bőrödben, mert aki a másikat külső alapján elítéli, na az olyan ember is, a véleménye nem ér semmit!
5-ös, 4-es vagyok.
Hát képzeld ez nem ilyen egyszerű. Én már 1,5 éve járok konditerembe, tömegnövelő étrendet követek, borzasztóan lassan fejlődök. Tudod, van egy olyan dolog, hogy genetika.
Én is ez vagyok, és nem érdekel, hogy mit mondanak mások.
Példát lehet venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!