Mit sportoljak?

Figyelt kérdés
Nos röviden arról van szó, hogy sajnos eléggé beteges - gyenge immunrendszerű vagyok és nem találok megfelelő sportot magamnak. Próbálok egészségesen étkezni és fontos lenne a mozgás is. Futással próbálkoztam, amitől jobban is éreztem magam, de a lábaimon a visszereim jobban kezdtek fájni és sajnos úgy érzem arra viszont nincs jó hatással. Úszást ajánlották sokan, ami szintén tök jó lenne, de a klóros vízre meg allergiás vagyok. Sajnos rengeteg egészségügyi problémám van még és teljesen tanácstalan vagyok mihez kezdjek. Esetleg valaki tud ötletet /jó tanácsot adni?

2019. júl. 2. 21:12
 1/10 Bzs03 ***** válasza:
100%
Pilates❤❤❤
2019. júl. 2. 21:32
 2/10 Bzs03 ***** válasza:
100%
Meg gerincmutottek es terhesek is vegezhetik es jot tesz a rossz egeszsegigyi allaptod miatti stesszelesnek
2019. júl. 2. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

A futásnak, de a sétának különösen éppen hogy jót kéne tenni a duzzadó visszereknek. Nem lehet, hogy egyszerűen túl sokat futottál, túlterhelted magad, és az volt a baj?

De millió más sportot kipróbálhatsz, szerintem a kerékpározás a következő, ami a legkönnyebben elérhető.

2019. júl. 2. 21:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

A pilates-ről még nem hallottam, de utána nézek. :)

A futással kapcsolatban, hát sajnos nem hiszem, hogy túl terheltem volna magamat. Apránként kezdtem el és minden alkalommal próbáltam egy kicsivel többet futni, de azt is szakaszosan, tehát volt közte pihenő. Imádok sétálni is, de egy idő után attól is fáj a lábam, bár főleg melegebb időben.

A kerékpározást mindenképp kipróbálom! :)

2019. júl. 2. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Sulyzós edzés, saját testsúlyos edzést (calisthenics, trx) ajánlanám még ha az opciók között van, illetve a jógát
2019. júl. 2. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
A jógát tudnám én is mondani. Lelkileg is feltölt és egészséges is. Esetleg torna, ilyen videók és appok is vannak, akár otthon egy szőnyegen bekapcsolod és már tornázhatsz is.
2019. júl. 2. 22:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, minden válaszotok egytől egyig hasznos volt, megpróbálkozom velük és meglátjuk majd melyik válik be. :)
2019. júl. 3. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Karatézz :)
2019. júl. 3. 13:14
 9/10 A kérdező kommentje:

8-as köszi a tippet, már próbáltam a karatét. :D

Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem igazán nekem való, mert már az első alkalom után tele voltam kék-zöld-lila foltokkal. (Sokadik probléma, de nagyon érzékeny vagyok az ütődésekre - tudom egy búra alatt kéne élnem...)

2019. júl. 4. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor taekwondo
2019. júl. 5. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!