Mit sportoljak?
A futásnak, de a sétának különösen éppen hogy jót kéne tenni a duzzadó visszereknek. Nem lehet, hogy egyszerűen túl sokat futottál, túlterhelted magad, és az volt a baj?
De millió más sportot kipróbálhatsz, szerintem a kerékpározás a következő, ami a legkönnyebben elérhető.
Nagyon szépen köszönöm!
A pilates-ről még nem hallottam, de utána nézek. :)
A futással kapcsolatban, hát sajnos nem hiszem, hogy túl terheltem volna magamat. Apránként kezdtem el és minden alkalommal próbáltam egy kicsivel többet futni, de azt is szakaszosan, tehát volt közte pihenő. Imádok sétálni is, de egy idő után attól is fáj a lábam, bár főleg melegebb időben.
A kerékpározást mindenképp kipróbálom! :)
8-as köszi a tippet, már próbáltam a karatét. :D
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem igazán nekem való, mert már az első alkalom után tele voltam kék-zöld-lila foltokkal. (Sokadik probléma, de nagyon érzékeny vagyok az ütődésekre - tudom egy búra alatt kéne élnem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!