Mit sportoljak?
Jelenleg nem sportolok semmit, semmiféle mozgásformát nem csinálok. Pedig tudom, hogy kellene - betegségemből adódóan, meg amúgy is az egészséges életmód alap része.
Az utóbbi években többféle mozgást próbáltam: rendszeresen itthon tornáztam, vagy eljártam futni, vagy konditerembe jártam, ott is sokféle gépet használtam.
De egyik sem tudott úgy feltölteni, kikapcsolni, mint ahogy azt annyi helyen olvasom. Hiába huzamosabb ideig, rendszeresen csináltam nem éreztem azt a nagy áttörést. :(
Segítsetek, mit lehetne rendszeresen sportolni, amit élvezhetnék is? Mindig kényszerből csináltam ezeket. Javasoljatok pár dolgot, amit ki lehetne próbálni.
Csak az a baj, hogy munkából hazaérve fáradtan, először is vár a napi házimunka, és azt követően sokszor már kedvem nincs megmozdulni. Ti hogy oldjátok meg?
Az alkatom vékony (egyelőre, csak sajnos most el kellett kezdenem egy gyógyszert szedni, amitől nagy valószínűséggel hízhatok is), az utóbbi hónapokban fogytam, a stressztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!