Melyik mozgásforma fogyaszt a legjobban, ha?
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszookat.
Dagadt effektíve nem vagyok. Fiatalabb koromban voltam pufi kicsit, majd kemény paleozás és heti 3-4x 5-5km futás jót tett.
Aztán a futás abbamaradt, de a súlyom megmaradt hálistennek. Sőt, jött egy válás az életemben és még jobban lefogytam és jó ideig tartottam is a súlyomat.
Csak mivel alig vagyok több pár centivel a 170nél (F ráadásul) így én észreveszem, hogy nem ugyanaz néz vissza rám, aki voltam mondjuk 4-5 éve.
Az S-es cuccaim picit szűkek, néha M-es kell már, ami akkortájt elképzelhetetlen volt. A környezetem szerint nem híztam, de mondom, én látom kicsit és érzem a ruháimon.
Utánaolvastam, hogy némi elhízásnak lehetnek lelki okai, elhagyatottság stb. Mondjuk idén 6 éve, hogy nincs normális párkapcsolatom, de azért az bsszantana, hogyha addig nem is fogyhatnék vissza, amíg ez "meg nem oldódik". Szóval egy szó mint száz, dagadt nem vagyk, picit teltkarcsú 40+os pasi igen. És szeretnék inkább szálkás vékony lenni, nem izomkolosszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!