Tolódzkodás közben fáj a vállam, mit tudok tenni ellene?
Előző edzésemnél is kezdtem érezni és ma is fájt kissé.
Pontosan a vállam és felső mellizomom között, pontosan nem tudom meghatározni, de amikor leereszkedek akkor érzek fájdalmat.
Nem extra módon, de úgy érezhető..
Valami megoldás?
Valószínűleg a rotátorköpenyeddel lesz a probléma. Ahogy leírtad, még nincs vele nagy gond, csak valamilyen gyakorlatot szabálytalanul csinálsz, de nemm biztos, hogy a tolódzkodást. Ha nem ez a probléma, akkor lehet, hogy valamelyik edzésed előtt nem melegítetted be a válladat megfelelően.
Én a helyedben pihentetném legalább 2 hétig, ne csináld azokat a gyakorlatokat, ahol fáj, és közben próbálj meg rájönni, hogy a két opció közül melyik játszik a te esetedben.
Ne vedd félvállról... Ugyanígy kezdődött nekem is, de nem foglalkoztam vele. Mint kiderült, szabálytalanul nyomtam fekve, közben azt hittem hogy tökéletes a kivitelezésem. Ezzel azt értem el, hogy mára olyan szépen megkopott, hogy 22 évesen már egyáltalán nem tudok rendes fekvenyomást végezni, szóval nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!