Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon lassan izmosodom/erősöd...

Nagyon lassan izmosodom/erősödöm, érdemes lenne valamilyen fehérje táp. Kieg-et szednem?

Figyelt kérdés

Szóval 23 éves nő vagyok, elkezdtem edzeni január óta, és érzem, hogy erősödtem, de nem valami sokat. Az étrendem megfelelő, dietetikus segített összeállítani.

Egyébként a cél az, hogy izmosabb legyek, mert jelenleg nagyon nagyon gyenge vagyok, alig vannak izmaim.. (mióta egyetemista lettem ~2 éve, a sok tanulás miatt eléggé eltunyultam és brutálisan leépültek az izmaim), tehát nem testépítő szeretnék lenni, csak erősebb, tónusos, stb.

Illetve olyat szeretnék, amit edzés után kell elfogyasztani, nem pedig konkrét étkezést szeretnék kiváltani vele. Egyébként laktózmentesre lenne szükségem, ráadásul valami olyat keresnék, ami árban is baráti, mivel egyetemistaként nincs akkora fizetésem, hogy havonta 15k-t kiadjak ilyenekre.

Milyen fehérjeport lenne érdemes ezek alapján választanom? Annyi mindent találtam a neten, teljesen elvesztem a sok fehérjepor között, ezért kérnék itt segítséget!

Köszönöm előre is, ha tud valaki segíteni!

2019. ápr. 22. 12:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!