A proteinport mivel érdemes keverni?
én tejjel szoktam, sokkal finomabb, van ami vízzel is nagyon jó
legtöbben vízzel szokták, mivel a tej az zsíros, vízbe meg semmi kalória
Ugye tudjátok, hogy az emberek többsége azért issza vízzel, hogy a zsír ne lassítsa a felszívódást?
Ha nem edzés után iszod, értsd: nem kell, hogy gyorsan szívódjon fel, ihatod bármivel.
Barmivel ihatod. En tejjel szoktam, mert ugy izlik a legjobban. Nagykiszerelesnel, hosszutavon pedig ez a fontos.
Edzes utan meg nem muszaj a gyors felszivodas, mivel nem letezik az anabolikus kapu. A napi ossz tapanyagbevitel szamit.
Basszus, ennyit változott volna a testépítés 2013 óta?
Tényleg eltelt 5 év, és az alatt sokminden változhat, de nem hittem, hogy ez mítosz lett volna.
2 hónapja kezdtem újra, mégjobban megerősítettél, hogy újra kell tanulnom az alapoktól kezdve. Köszi laci!
Gyors kérdés, az edzés után fél órán belül gyors ch is fszság? Remélem az alvás közbeni katabolizmus azért még létezik, és nem hiába zabálom 2 hónapja feleslegesen a túrót esténként.
Nem, nem volt szarkazmus, csak egy meglepett újrakezdő őszintesége.
Értem, köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!