Miért van az, hogy hiába fogytam 20 kg-t nem élvezem jobban a sportot?
Van ilyen. Én is ilyen vagyok. A többségnek sikerélmény, meg motiváció meg minden, de van egy olyan kisebb csoport, mint mi vagyunk:S
Nem kell erőltetni. Én azóta fogyok csak diétával, amióta nem erőltetem a sportot. (Ez nem azt jelenti, hogy nem járok kutyát sétáltatni, kirándulni, nem dolgozom a kertben stb., de "csak a mozgás" miatt nem mozgok)
Szerintem azért, mert nem találtad még meg a neked valót.
Pl. én nem futnék. Utálom. Nem bírom. De a táncos dolgokat 2-3 óráig is bírom, mert imádom.
Torna, súlyzózás nekem dög unalom, számolni, ugyan azt csinálni 4x.
Rengeteg sport van, biztos van olyan amit élveznél.
"kiköpöm a tüdőm mikor fel kell jönni a harmadikra"
A fogyás nem garancia arra, hogy nő az állóképességed. Sok "gyúrós" is kiköpné a tüdejét, ha lépcsőznie kellene, egyszerűen azért, mert nem végez kardió mozgást. Ehhez gyors futás, úszás, kerékpározás javasolt, aerobbal ellentétben rövidebb ideig de nagy intenzitással (pl intervall edzések). Igen, az elején taknyod-nyálad egybe fog folyni, de idővel hozzászokik a szervezeted a terheléshez és egyre többet fogsz bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!