Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Széles csípő, kerek fenék?

Széles csípő, kerek fenék?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Alapvetően vékony vagyok,de a csípőm széles és a fenekem is elég kerek.Heti háromszor kosárlabdázom. Tavaly elkezdtem edzeni otthon, hogy formásabb és arányosabb legyen a felső testemhez képest, de nem változott semmit. Mi a véleményetek az ilyen alkatról? Tudtok gyakorlatokat mondani amivel arányosabbá lehetne alakítani?

A válaszokat előre is köszönöm,

16/L

Az alkatom körülbelül ilyen (első kép):

[link]

2018. dec. 14. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha széles a csípőd, és nem a hájtól, ugye tudod, hogy azzal nem tudsz kezdeni semmit? A körte alkat amúgy is a legnőiesebb. Ha arányosítani akarod az alkatodat, akkor a felsőtesteddel tudnál kezdeni valamit.
2018. dec. 14. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
6%
Ha tényleg így nézel ki, akkor egy bombázó vagy, nem tudom mit elégedetlenkedsz. ;)
2018. dec. 14. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én nőként nem értem a problémádat, ha ilyen segged van. Azt hittem, valami brutál széles csípőt linkelsz. De amúgy a csípőd, ha a csontod széles és nem kövér vagy, akkor ilyen marad, hiába edzel. Az orrod se lesz kisebb, ha sokat fújod.
2018. dec. 14. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Ugyan ez vagyok én is. Genetika. Örülj a kerek fenéknek és a széles csípőnek, mert szép és nőies. Annyit tudsz tenni, hogy a felsőtested is edzed. Karokat, de főleg a vállakat. Ha sikerül szépen felépítened a vállizmaid, az optikailag ellensúlyozza a széles csípőt. A nehézsége az, hogy azért kell bele munkát fektetni és kitartás is hozzá. Először csak kis súlyokkal aztán növeld fokozatosan. L/27

2018. dec. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!