Szerintetek 32 nap alatt le lehet fogyni úgy hogy kockás hasad legyen?
én régebben felüléseket csináltam,de meg találtam ezt,és ennek az edzésnek mintha nagyobb hatását látnám...
Sok sikert nekedis!:)
Hello!
Ez attól függ leginkább melyik testalkattípushoz tartozol. Kérdésed alapján gondolom endomorf vagy. Ez a hízékony testalkattípus. Az, hogy mennyi időbe telik leadni a zsírt a hasadról függ attól 1: mennyi zsír van rajta, 2: milyen edzésmódszert használsz, 3: milyen a táplálkozásod. Amúgy, ha valamelyiket is rosszul csinálod nem lesz kellőképpen eredményes a fogyás, de ha mind megvan és sikerül, de aztán leállsz pillanatok alatt visszajön a zsír!
Remélem kielégítő számodra a válasz
Mindenképpen fuss sokat, a legjobb fogyasztó. Rengeteg aerob tevékenység ( pl: futás, bicigli) és hasizomépítő gyakorlatok. De a hasadon a kocka csak a diétázás után fog látszani. Diétázáskor figyelj az étkezésedre , illetve arra is hogy ne vond meg az izomépítéshez szükséges tápanyagokat.
Alkat, életkor , elszántság és sok egyéb tényező is befolyásolhatja , hogy sikerül a 32 napos kockás has project. Sok sikert.
Egy bölcs gondolattal kiegészítve a válaszokat:
Szerinted mennyi idő alatt rakódott rád az a háj, ami a hasadon van? 32 nap? Nem hiszem. Akkor miért hiszed, hogy annyi idő alatt le is tudod adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!