Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek 32 nap alatt le...

Szerintetek 32 nap alatt le lehet fogyni úgy hogy kockás hasad legyen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

én régebben felüléseket csináltam,de meg találtam ezt,és ennek az edzésnek mintha nagyobb hatását látnám...

Sok sikert nekedis!:)

2010. júl. 4. 09:20
 12/17 anonim válasza:
78%
Nem.
2010. júl. 4. 11:24
 13/17 anonim válasza:

Hello!

Ez attól függ leginkább melyik testalkattípushoz tartozol. Kérdésed alapján gondolom endomorf vagy. Ez a hízékony testalkattípus. Az, hogy mennyi időbe telik leadni a zsírt a hasadról függ attól 1: mennyi zsír van rajta, 2: milyen edzésmódszert használsz, 3: milyen a táplálkozásod. Amúgy, ha valamelyiket is rosszul csinálod nem lesz kellőképpen eredményes a fogyás, de ha mind megvan és sikerül, de aztán leállsz pillanatok alatt visszajön a zsír!

Remélem kielégítő számodra a válasz

2010. júl. 4. 12:14
 14/17 anonim válasza:
Ha szigorúan vesszük igen, lehetséges, de csak, ha a testtömegindexed a normálon belül van és betartod azokat, amiket az előbb írtam, keress egy személyi edzőt! De gyanús nekem ez, hogy 32 nap...miért 32? Valahol láttál egy reklámot vagy miben ígértek kockahasat 32 nap alatt? Esetleg 32 nap múlva vagy hivatalos a strandra?:D
2010. júl. 4. 12:16
 15/17 anonim válasza:
nem. esélytelen. hónapokig ha minden nap edz valaki, de tényleg minden nap akkor talán igen, de persze alkattól is függ, meg hogy hány éves az illető, mit eszik, stb
2010. júl. 5. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindenképpen fuss sokat, a legjobb fogyasztó. Rengeteg aerob tevékenység ( pl: futás, bicigli) és hasizomépítő gyakorlatok. De a hasadon a kocka csak a diétázás után fog látszani. Diétázáskor figyelj az étkezésedre , illetve arra is hogy ne vond meg az izomépítéshez szükséges tápanyagokat.

Alkat, életkor , elszántság és sok egyéb tényező is befolyásolhatja , hogy sikerül a 32 napos kockás has project. Sok sikert.

2010. júl. 5. 19:22
 17/17 anonim válasza:

Egy bölcs gondolattal kiegészítve a válaszokat:

Szerinted mennyi idő alatt rakódott rád az a háj, ami a hasadon van? 32 nap? Nem hiszem. Akkor miért hiszed, hogy annyi idő alatt le is tudod adni?

2010. júl. 10. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!