Kondizás. Heti hányszor mész edzeni? Egy-egy edzésre mennyi időt fordítasz?
Heti 5-6x megyek, másfél-2 órára, attól függ, mire edzek.
De nem kell ennyi. Én azért csinálom, mert nagyon ráérek, és akkor már kihozom magamból a maximumot. Heti 2-3 az átlagos mennyiség.
Az utolsó azért butusságot mond. Nézz meg egy profi K1est, vagy focistát, akármit.. Napi 2x edzenek. Nem hiszem, hogy ha heti 2-3 edzéssel jobban haladnának, akkor edzenének heti 14szer :)
Amúgy én is csináltam a napi 2t, de 3 hét után iszonyatosan elkezdtek fájni az izületeim, és bár nagyon jól haladtam, nem ért meg ekkora fájdalmat. Heti 3 egy átlagos edzés, de ha van időd, heti 5-6 még teljesen jól fejleszt.
00:20
Véleményem szerint te is baromságot írtál(meg az 1órás).
Azért a focisték sportosan néznek ki, nem kigyúrtan.
Ráadásul, napi 2edzésük a focira és nem a konditeremre vonatkozik.
A k1-esek, boxolók, amcsifocisok, kosarasok, és a hasonló kontaktsportolók, pedíg nagyon-nagyon komolyan doppingolnak(a focisták is csak ők kevesebbet), aminek köszönhetően kevésbé érzik a fáradtságot, többet tudnak edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!