Miből mennyit csináljak és hányszor járjak konditerembe /hét?
azt szeretném megérdeklődni a tapasztaltabb kollégáktól hogy eddig nem jártam konditerembe DE minden nap edzek ezáltal nem rossz kondival kezdenék csak nem konditerembe edzek hanem futok, úszok , otthon súlyzózok különbféle gyakorlatokat végzet stb.
hogyan kezdjem?
mennyek be xyz helyre és kezdésnek váltsak napi jegyeket 1-2 hétig , utána áljak át havi xy alkalmas bérletre?
Amikor először megyek mit csináljak és miből mennyit?
1 alkalomra pl fekvenyomásból 6x10db ot (kb 50kg)
Nemtudom milyen gépek vannak szóval ezért kérdezném olyanok véleményét akik tapasztaltabbak és egy jó kondiba lévő sportos , izmos 180cm/80kg kezdő srácnak mit és miből/ mennyit ajánlanának.
mint irtam rendszeresen edzek de konditerembe nemjártam eddig mert eddig nem az volt a cél hogy kanibál legyek hanem az hogy szálkás és kivánló erőlét be legyek.
most e mellé beszertnék rakni kondit is heti nemtudom hány alkalmat, ez is érdekelne hogy 7/?x járjak és egy alkalomnál mennyi ideig legyek bent és edzek.
22/f
Előre is köszönöm!
Elsőnek kell egy edzésterv, itt találsz egy csomót: [link]
A súlyt már magadnak kell belőnöd, ezt mi nem tudjuk megmondani, az ismétlések ott vannak a tervekben. Heti 3-4 alkalom az ideális de ez megint tervfüggő.
Viszont fontos megemlíteni, hogy jó kaja nélkül nincs izomépítés.
Még egy kis olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!