Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
3 hónapja fogyokúrázom.Napi 3x eszek, reggel zabkását gyümölccsel,délben mindig zöldség és/vagy hal (vegetáriánus vagyok),estére pedig 5-6fele valamilyen salátát,zöldséget. Edzeni nagyon nincs időm,de heti 2-3szor szoktam (talán 5-6x kéne de nincs tényleg időm.) 55 kiló vagyok,de 158centi,szóval eléggé vaskos vagyok (én szemszögemből.) A combomat nem szeretem a legjobban,nagyon nagyon nagy.Ilyen lassan megy le a 3-4kiló,vagy valamit nem jól csinálok? Valami tanács/ötlet/tapasztalat? És ha írtok comb KARCSÚSÍTÁSÁRA (nem izmosítására) gyakorlatokat,azt megköszönöm! :)

2018. nov. 6. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Comb KARCSÚSÍTÁSA nem létezik. Ha kalóriadeficit miatt elkezdesz fogyni, akkor majd lemegy onnan is a felesleg. Figyelj, ha már belekezdesz valamibe, akkor áss a mélyére, legyél tájékozott. Ne kérdéseket tegyél fel, hanem keresd meg a választ, ma már olyan mennyiségű információ áll rendelkezésére bárkinek, hogy nincs mentség az ilyen édesen megfogalmazott, de bugyuta kérdésekre.

Ne úgy legyél nő, hogy a klasszikus kerek szemmel butaságokat kérdező baba stílust nyomatod. Legyél erős, művelt, tudj gondolkodni, akarj önálló lenni, és csak akkor kérj segítséget, ha valamiben úgy akadtál el, hogy előtte több irányban elindultál magadtól.

2018. nov. 6. 21:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Kb. 4 eve allok neki mindig mas uton :) az internet loszrt se segit, szemelyi edzo nem segitett, gondoltam itt megkerdezem hatha ehhez erto emberek valaszolnak,a tieddel nem lettem nagyon kisegitve! De azert koszi hogy erre szantad az idod:))
2018. nov. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!