Tömeget növelek, de mégis fogyok a munkám miatt?
Figyelt kérdés
1 hónapja dolgozok egy új munkahelyen.Telepőr vagyok,napi 15 km-t kell lesétálni.észre vettem,hogy combra és hasra fogyam.A mérleg szerint is 2 kg lejött.182 cm magas vagyok,és 84 kg-ról lementem 82-re.A kajám eddig rendben volt,lassan de biztosan jöttek fel a kilók.Most viszont meg vagyok ijedve.Félek hogy ez a folyamat nem áll meg.Fél éve edzek,69 kilóról jöttem fel ennyire.Nem akarok megint vézna lenni.Most olvastam,hogy bizony a séta is fogyaszt.Mit tegyek?Segítségek légyszi.Köszönöm!2018. aug. 16. 19:00
1/6 A kérdező kommentje:
Szeretném hozzátenni,hogy azért vagyok ennyire bepánikolva,mert iszonyat nehezen tudok hízni.
2018. aug. 16. 19:03
2/6 anonim válasza:
Két kiló az semmi. Amúgy egyél többet, akkor nem fogsz fogyni. Én egy maratonra való felkészülés alatt híztam négy kilót, pedig rengeteget futottam.
3/6 A kérdező kommentje:
De hát így is annyit kajálok,hogy már nem tudok többet ennél.Fehérje izolátum is megy,edzéskor naponta kétszer.Ha nincs edzés,akkor is iszok.Bcaa edzés előtt,és után.Valamint edzés után a fehérjeturmixba nyomatok 30g maltodextrint is.Valamint c,d,omega3 vitaminok.
2018. aug. 16. 19:23
4/6 anonim válasza:
Tényleg fogyaszt a séta, de csak az extrém kövér, semmit sem mozgó embereket. Egy idő után a szervezet alkalmazkodik a terheléshez, és ha nem növeled a tempót, intenzitást, nem fogsz fogyni. Egyél picit többet.
Amúgy az a két kiló lehet, hogy csak víz, vagy normális testsúlyingadozás.
5/6 anonim válasza:
Akkor most nem tömegelsz, hanem szálkásítasz. Többet kell enned, ez van. Oldd meg valahogy, több zsír, több töményebb szénhidrát, több étkezés, nagyobb étkezések, nasik itt-ott, neked kell tudnod, hogy mi hat.
A séta kalóriát éget, nem fogyaszt. A kalóriadeficit fogyaszt, ezért kell enni, azért napi 3 óra sétát ellensúlyozni a legtöbb embernek nem annyira nehéz.
6/6 Szergej55 válasza:
Kísérletezd ki, hogy hogyan tudsz többet enni. Én hozzászoktattam magam a nagyobb étkezésekhez, mert nem bírtam napi 5-6-szor úgy enni, hogy állandóan tele voltam érzésre, az adagokat pedig napról napra növeltem, mára már egész kényelmes tömeget felépítenem, ha nem vigyázok, még meg is szalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!