Mutant Mass vagy Myomax Hardcore?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés adott. Melyik éri meg jobban? Már régóta szemezgetek a Mutant Mass-al... Eddig fehérjeturmixot fogyasztottam edzés után, de kb semmi látszata nem volt. Nem szálkásodtam, és szinte semmi változás nem volt, ezért gondoltam arra, hogy kipróbálok egy tömegnövelőt hátha... Ja igen kaja megfelelő volt. Köszi a válaszokat! :)#tömegnövelő #Myomax Hardcore
2018. okt. 21. 18:42
1/1 anonim válasza:
A cukorivás egészség elleni merénylet.Nincsen rá indok.Inkább emeld meg a zsírbevitelt ha kalória plusz kell.Vagy ha mindenképp inni akarod valami fóbia miatt akkor zablisztet keverj a fehérjéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!