Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Still Mass cég fehérjéiről...

Still Mass cég fehérjéiről mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
A neten akadtam rájuk. Kínálnak egy Rice Protein Natural terméket, 5800 ft/2,5 kg-os áron. Én csak pislogok, ez vmi hihetetlenül jó ár, fél kiló rizsfehérjét szoktak 4000 ft körül adni. Tapasztalatok a termékkel, a céggel kapcsolatbam? Kicsit gyanúsak ezek a túl jó árak, kicsit félek onnan rendelni.

2017. máj. 27. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de én mindig onnan szoktam rendelni, és meg vagyok velük elégedve. Attól lehet olcsó, hogy nem nagyon reklámozzák, és "fapados" a csomagolása. Ja és leginkább azért, mert szlovák cégről van szó. Vannak időnként olyan akcióik, hogy ha egy bizonyos összeg felett rendelsz akkor elengedik a postaköltséget.
2020. jún. 16. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!