Mit kell csinálnom majd? (többi lent és Mass Fitness Club)
Sziasztok! Egy kövér (162-3 cm 61 kg) 14 éves lány vagyok. Eldöntöttem, hogy szeretnék lefogyni, hogy tetszek magamnak és, hogy jövőre, ha középsuliba megyek akkor felvehessek anélkül rövid ujjút és fürdőruhát, és még amiket a vékony lányok szoktak felvenni, hogy ne kelljen szégyellnem. Azt hiszem a fogyást sok itthoni aerobikkal vagy tudom is én mikkel (you tube videók) el tudnám érni, viszont majdnem biztos, hogy nem csinálnám meg.
A gondom a következő: Egyrészt valamiért félek az idegen emberektől, pontosabban a tizenévesektől, felnőttekkel alig van bajom. Ha apám fizet egy havi bérletet, és megyek csoportos Hot Iron órára akkor ott, hogy kell viselkedni, hozzá kell szólni a másikhoz, be kell mutatkozni? Nem szeretek és nem is szoktam annyira emberek közé menni, beszélgetni meg pláne. Tudom, aki edzeni megy oda az nem fog beszólogatni de akkor is félek ettől az újtól!!!!
Köszönöm ha elolvastad és bocsi, hogy hosszú lett!
semmi ilyesmi.
amikor bemész a terembe akkor köszönsz többesszámban.
az öltözőben is köszönsz a többi lánynak és ennyi,utána csak edzel.
és nem elég az edzés,az étrend legalább olyan fontos,ezért ebben a dologban is mélyedj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!