A hasamról és a derekamról sehogy nem tudok lefogyni, pedig rendszeresen mozgok. Mit kéne csinálnom? (kép)
Már jó ideje kettlebellezek rendszeresen, úgymond "bordától fölfelé" és deréktól lefelé nagyon elégedett is vagyok magammal, de a derekamon a kis zsírpárna sehogy nem akar eltűnni. Ilyesmi van a derekamon:
A hasam meg valamiért nagyon kiáll előre, amit egyáltalán nem értek, mivel ha befeszítem, kockás. Tehát sok zsír nincs rajta, mégis ha elengedem a hasamat, pólón keresztül kövérnek tűnök, emiatt folyamatosan behúzva kell tartanom..
kb úgy néz ki, mint itt a jobboldali
Tehát feszes, nem rengős, mégis nagy. Ülve pedig rendesen meg tudom fogni az egészet.
Mindenhol máshol tökre elégedett lennék magammal. Szép, izmos a vádlim és combom. A karjaim lehetnének nagyobbak, de azért már így sem rossz, mellizmommal ugyanez, hogy nem sírnék, ha nagyobb lenne, de igazából nem rossz. Egyedül a has-derék...
Mit kéne csinálnom, hogy lefogyjak innen is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!