Balazs00xx kérdése:
Ezek jó táplálék kiegészítők? Testépítés
Figyelt kérdés
fehérje-100% whey pro
brutal nutration anadrol
zsírégető- adipokill
és porc és izület javító -joint X liquid
együtt jók?
jó edzésel és kajával jók?
2010. jún. 22. 22:25
2/8 anonim válasza:
Én egy brutal nutration packot szednék a helyedben:
- Muscle on 908g - 6 450 HUF
- PAK 30 pak - 6 990 HUF (helyettesítheted vmi olcsóbb vitaminkomplexxel pl one a day)
- Blade 120 tabl - 4 900 HUF
El elvileg összesen: 18340 HUF, amit sztem 16500-ért simán megkapsz ha bemész a helyi biotech boltba, és spanolsz velük. Én is mindig kapom a 10% kedvezményt. És jobban is jársz, mert ezek tuti harmonizálnak egymással.
3/8 anonim válasza:
Egy jó tanács: Brutal Nutrition-t felejtsd el!
4/8 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
A Scitec 100% Whey pro nagyon jó, én professionalt vettem, mert abban nincs aszpartam.
És finom
5/8 anonim válasza:
na én ezekről halottam azt,hogy kikészíti a szervezetet.Nem is pár éven belül,hanem majd ha idősebb leszel visszafele hat. mennyire osztosztok a véleményemen?
7/8 anonim válasza:
akkor miért halnak meg olyan korán a testépítők?
8/8 A kérdező kommentje:
a koksztól
a fehérje jó:)
2010. jún. 23. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!