Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti miből merítenétek motiváció...

Ti miből merítenétek motivációt a testedzéshez?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, csomóan mondták már hogy eddzek, de semmi kedvem hozzá. Tudom hogy kellene, egészség, külső, erőnlét, minden egyéb szempontjából, de nem tudom rávenni magam, nem szeretek mozogni és folyamatos erőkifejtésnek kitenni magam. A magasságom meglenne hozzá, majdnem 2 méter vagyok, ha ki tudnám magam gyúrni akkor kétajtós szekrény lennék, de ez önmagában nem motivál, túl nagy munka. Illetve a nyakamnál van egy enyhe gerincferdülés, az is hátráltat. Ti honnan merítenétek motivációt edzeni? Mi az ami jobb lesz azáltal ha az ember edzett, mintha vézna?

2018. szept. 6. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb önbizalom, átlagon felüli fizikum és erőnlét, elismerés a környezetemtől és ismeretlenektől, új barátok és haverok, tudatosabb életvitel, sportos összkép bármilyen ruhában, és a fejlődés öröme. Én ezeket kaptam a sporttól, szeretem hogy csinálom.
2018. szept. 6. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én hobbi szinten versenyzek. Az rengeteg motivációt ad, hogy lejárjak heti 4-5 x edzésre.
2018. szept. 6. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Tedd rendbe a gerinced, az legyen az első. A motivációd meg lehetne az, hogy jobb lesz a későbbi életed ettől.
2018. szept. 6. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó motiváló tényező lehet, hogy nem lesz érelmeszesedésed és érszűkületed, és nem kell leamputálni a lábad 60 évesen.
2018. szept. 7. 07:39
 15/16 anonim válasza:

Abból merítek motivációt, hogy jobban érzem magam utána, mint előtte. Rengeteg jele van.

1. Nincs menstruációs görcs.

2. Az a váll- és nyakfájás, ami évek óta kísért, eltűnt.

3. Jobban fog az agyam, gyorsabb vagyok.

4. Tudok koncentrálni, hosszabban, erősebben.

5. Az egészséges ételeket jobban kívánom.

6. Megszűnik az a furcsa érzés, hogy akkor is piszkos az ember, ha már tisztálkodott. Kívül-belül tisztának és frissnek érzed magad.

Utálok egyébként mozogni, nagyon nehéz rávennie magát az embernek, és sok macerával jár, de a szervezetem kiköveteli magának. Agresszívvá és/vagy letargikussá válok egy idő után, ha nem mozgok eleget.

2018. szept. 7. 15:30
 16/16 anonim válasza:

Tükör, Rocky 4, sportossá váló kinézet.

24/F

2018. szept. 9. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!