Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Talán máshova is feltehettem...

Talán máshova is feltehettem volna ezt a kérdést, de szorosan összefügg a családi kapcsolataimmal. Ti hogy vagy honnan merítenétek erőt a folytatáshoz? Mert úgy érzem, kiégtem.

Figyelt kérdés
Lényeg, hogy már másfél éve halasztgatom a vizsgáimat a főiskolán. nincs erőm hozzá, pedig 4 tantárgyam lenne a diplomáig(ezek mondjuk nehezek). A magánéletem finoman fogalmazva elég bonyolult és nehéz lett. Dolgozom, gyerek. Tudom, sokan vagytok így,de nem tudom, hogy csináljam. Az utolsó esélyem van most. Kérlek, adjatok hasznos tanácsot. Sokkal jobban foglalkoztat, hogy az életemet rendbe tegyem, de ez hosszú folyamat, és ezért nincs rá erőm, nincs hozzá kedvem sem, csak néha egy kis fellángolás, hogy hú de jó lenne.
2012. aug. 15. 02:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem tudod magad motiválni, akkor jobb, ha felkeresel egy pszichológust, ugyanis ez a depresszió elsö jele lehet. (A depresszió ugyanis nem az, hogy valakinek rossz a kedve, hanem ennél sokkal mélyebb dolog).

Ha megoldható, akkor a családi témákat kapcsold ki (gyereket lássa el a másik szülö, vagy ha nincs, nagyszülö), a munkahelyen kérj szabadságot, stb.

Azt kell amgadban tudatositanod, hogy ha most elhülyülöda diplomát, akkor SOHA nem fogsz egyenesbe jönni, és ezt rajtad kivül a gyereked is megszenvedi.

2012. aug. 15. 07:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van! Az a baj, hogy nem kezdődő depresszió. Mivel már jó ideje tart, és mivel én nem tudok változtatni a helyzetemen, már jó ideje, nehezen megy minden, aminek könnyebben kellene. Voltam orvosnál, nem ezzel,hanem a magán dolgommal huzamos ideig. Vagy van ez, és ilyen, vagy hátrahagyok mindent,de ezt nem tudom és nem is akarom megtenni.
2012. aug. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!