Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miből és hogyan merítenétek...

Miből és hogyan merítenétek erőt a helyemben?

Figyelt kérdés
Anyagilag a padlón, a férjemmel a kapcsolat is megromlott, a gyerekek borzasztóan kiakasztóak. A nagy most kezdte az ovit, a kicsinek nincs bölcsi, mert még tart a GYED. Együtt teljesen meghülyítik egymást, napközben a kisebb unatkozik, ha otthon vagyunk, ha nem... Az egész nap egy rohanás, a lakás szalad és napról napra fáradtabb és kedvetlenebb, türelmetlenebb vagyok. Segítség sehol semmi.
2014. szept. 9. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:

néha hagyd apára a gyerekeket, hogy tudj egyet szusszanni

a kicsivel menjetek közösségbe, hogy egy kicsit kikapcsolódj és a kicsi is elfoglalja magát

a házimunka megvár, de próbáld rendszerezni, hogy egy nap egy dolgot csinálj

2014. szept. 9. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:

beiktatnék egy órát ami csak az enyám és szigórúan csak lógatom alábam. pl amikor ovis az oviban, apa dolgozik, kicsi alszik.

szemöldököt szedegetnék, meg teljesen mindegy, csak ÉN legyek. ne a házimunka, ne a gyerek, ne a nyavajáim.

2014. szept. 9. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
ne aggódj sokan vannak így , tanács ugyan az amit az első irt ... es nyugi ,örülj hogy van két szép gyereked es halmozd el őket sok szeretettel es TÜRELEMMEL !
2014. szept. 9. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Eloszor is oszd be jobban az idodet. Nem kell mindennap mindent megcsinalni. Legyen olyan nap, amikor teszem azt a konyhat teszed rendbe, masnap a nappalit a-tol z-ig. Par nap alatt megvagy, onnantol mar csak rendfenntartas, de az par pillanat.

A kicsinek talalj ki kulonleges napokat, amire erdemes varni. Pl sutisuto nap, amikor o szaggathatja ki a linzert, vagy festo nap, amikor festhet a konyhaban ezt azt, stb.

Vegyel relax habfurdot, esetleg masszazs olajat - en pl nagyon jol ki tudom kapcsolni magamat egy levendulas talpmasszazzsal, meg ugy is, ha sk csinalom :)

Reggelente kelj egy picit hamarabb, igyal egy kavet, vagy amit szoktal, olvasd el a hireket, vagy nezd kicsit a tvt, csinald meg a hajad, sminkelj, akkor is, ha otthonra amugy nem szoktal.

Engem idonkent meglegyint a depresszio szele -sajnos kemiai depresszio jon elo idonkent- ilyenkor ha erzem, hogy gond kozeleg, neki allok listat irni, hogy mi a jo az eletemben, mit szeretek magamban - meg persze benyomok melle nemi csokit, hogy a szerotonin szint ne zuhanjon tovabb.

Jo, ha van valami hobid, az is sokat tud segiteni.

2014. szept. 9. 13:12
 5/7 anonim válasza:
100%
Férjeddel tedd rendbe a dolgokat. Annélkül nem fog menni.
2014. szept. 9. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, amikor én ennyire kiakadtam, akkor elkezdtem rendszerezni a dolgaimat. Szigorú napirendet készítettem, és próbáltam attól legkevésbé eltérni. Pl. reggel: ébredés, előkészületek, gyerekek elkészítése, elvitele, stb. Délelőtti teendők ugyanígy, és így tovább. A lakás így sokkal jobb volt, a gyerekek is. Ha a kicsi unatkozik, akkor mutass neki újat, vidd el valahová, ne mindig ugyanoda menjetek. Egy napot megér egy kirándulás, neked is jobb lesz a kedved, neki is. És szedj vasat és magnéziumot. :)
2014. szept. 9. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyebkent segíthet meg napló írás, vagy blog is. Mar ha csak magadnak leírod a gondjaikat, az is megkönnyebbülést ad. Vagy fórumokat keresel, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel tudsz beszélgetni.
2014. szept. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!