Hogyan figyeljek oda a helyes testtartásomra?
Gerincferdülésem lesz ha úgy folytatom ahogyan eddig. Soha nem fáj semmim, sőt fizikai munkánál jobban elfáradok, ha helytelen a testtartásom. Próbálok odafigyelni magamra, hogy egyenesen álljak, nem is beszélve arról, hogy 186 cm vagyok és kimondottan vállas (öröklötten), így cikinek is érzem magam, hogy úgy nézek ki mint aki rendszeresen sportol (ami nem teljesen igaz), és mégis csúnya a tartásom. Viszont ösztönösen a rossz tartást veszem fel, és ha emlékeztetem is magam, elég 15-20 perc és már ki is megy a fejemből. Ahogy mondtam, nem fáj a hátam semmikor, így nem hiszem, hogy gyakorlatokra szükségem lenne (legyek kijavítva ha nem így van).
Valami ötlet?
Egy félig irreleváns sztori e mellé, hogy még pár éve, sikerült leszoknom arról, hogy jobbra döntöttem a fejem állandóan, úgy, hogy állandóan emlékeztettem magamat, de sajna úgy néz ki, hogy ez eddig nem vált be ennél.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!