Ebben a helyzetben mi a helyes?
Egy hónapja járok fitness terembe, nagyjából másfél órát töltök el ott, hetente kétszer/háromszor.
Most kezdtem, és az edzéstervem mellé hiányzott az instrukció, hogy melegítsek be edzés előtt, utána meg nyújtsak le. Alkalmanként kb. 35 perc intenzív lábmunkát végzek, aminek következtében most folyamatosan egy izomlázhoz hasonló érzésem van, de ha pl. ráejtem a kezem a combomra, az nagyon fáj, ha csak ülök, enyhén kellemetlen, sajgó érzés van benne, oldalt nyilall is, és elég kellemetlen. Ez pontosan micsoda, és mit kéne tennem? Meddig szüneteljen az edzés? (Mostantól figyelek a bemelegítésekre, nyújtásokra.)
Biztosan? Előtte 18 évig négyemeletes házban laktunk, naponta legalább kétszer fel kellett mennem, meg amúgy is elég járkálós vagyok, ha sietős a dolgom, szívesen futkározok...
Vagy ettől még ugyanúgy sok a 35 perc? :/
És ha így van, mennyi pihenőidő kéne, hogy ez rendbe jöjjön? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!