Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért hízok amióta edzek?

Miért hízok amióta edzek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja "edzek" minden második nap kb. 1,5 órát (saját testsúlyos edzés). Azóta nem eszek édességet, több zöldséget eszek, kevés zsírt fogyasztok, halat vagy csirkét eszem. Nem lépem át a napi 1500 kcal-t. A hasam igazán lapos lett, viszont a combjaim és a fenekem megnőtt :( A nadrágjaim és a szoknyáim szűkek lettek :( Mit rontok el? Én vékonyabb combokat akartam erre vastagodnak.

Próbáltam futni is, de a térdem nem bírja , ezért csak sétálni szoktam :(

Légyszi ne szóljatok le, elég érzékeny lelkületű vagyok és a szülinapom is ma van.

2018. júl. 4. 11:37
 1/2 anonim válasza:

Boldog születésnapot utólag is :)

Milyen gyakorlatokat szoktál végezni és mennyi ismétléssel? Nem hiszem hogy azért teltebb a feneked és vastagabb a combod mert híztál hanem mert izmosabb lett...sőt biztos. A vékony comb szerintem nem a legszebb. Az a jó ha erős formás pont mint a fenék.

Szerintem nagyon szép alakod lehet :)

Az edzést pedig ne hagyd abba folytasd továbbravis.

2018. júl. 5. 20:25
 2/2 anonim válasza:
Szerintem 2-3000 ft-os óradíjért érdemes személyi edzőt fogadni. Ráköltessz 2 hónap alatt 20 000 ft-ot, és tuti szakmailag megalapozott iránymutatást kapsz. Megéri, szerintem.
2018. júl. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!