Amióta edzek, a bal vállam úgy ropog amikor körbe mozgatom pl bemelegítésnél hogy elképesztő, szinte hallatszik. Ez baj? Vagy lehet belőle?
Figyelt kérdés
Minden héten tartok egy nap pihenőt.2010. márc. 19. 21:52
1/11 anonim válasza:
Egy nap pihenőt ? Még kezdőknél is elég a maximum 4 edzés hetente . A 6 túl sok . Ez lehet az egyik probléma . A másik gyakori ok a gyenge bemelegítés . De lehet , hogy rosszul csinálsz gyakorlatokat . A helyedbe a nyakból nyomást , és az állig húzást teljesen kihagynám .
3/11 A kérdező kommentje:
Az állig húzás a legfontosabb. és azt csinálom kell. De milyen a jó bemelegítés?? ezt kérlek írd meg. mivel kellene folytassam, mit csináljak hogy helyesen edzek?
2010. márc. 19. 22:08
4/11 A kérdező kommentje:
Úgy általában egy nap 100 fekvőtámaszt és 100 felülést, de néha többet vagy kevesebbet, és húzóckódást kb 20-at. És karra még különböző gyakorlatokat.
2010. márc. 19. 22:12
5/11 anonim válasza:
Mért lenne az állig húzás a legfontosabb ? Gyakorlatilag nem egy túl hasznos gyakorlat , azonban tönkreteszi a csuklót és a vállat ... de te biztosan jobban tudod pfff...
Alapos bemelegítésre gondoltam , azt neked kell érezni hogy mikor jó .
6/11 anonim válasza:
Régóta csinálod? mert ha nem rég kezdted akkor természetes ha ropog de az majd elmúlik.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát nem mindig iszok sokat! Csak amennyi szükséges! (és ha piára gondoltál azt félévente egy keveset). Hát nem rég kezdtem, de már elég sokat alakultam:) és hát azért fontos mert abból kellene tudjak megcsinálni 10et valamihez. És MONDJÁTOK miért teszi tönkre a vállat az állhoz húzás?
2010. márc. 20. 16:07
9/11 anonim válasza:
Nem alkoholra gondoltam, hanem folyadékra. A ropogásod lehet a folyadékhiány tünete. Az benne a jó, hogy a ropogás felhívja rá a figyelmet, mert rengeteg más problémád lehet belőle, ami nem mutatkozik ilyen látványosan. Tehát igyál annyit, amennyi szükséges, vagyis sporttevékenység mellett minimum napi három litert! Ebbe a leves is beleszámít.
10/11 A kérdező kommentje:
jol van, köszi szépen!
2010. márc. 20. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!