Amikor az NST kiírja a szívverést, de nem hallatszik a dobogás, attól még méri?
Figyelt kérdés
Mert a szülőszobán szinte végig 70 körüli szívverést írt ki a gép,viszont nem hallatszott semmi, az orvos sokáig kereste hova tegye.Viszont végig kiírta.2011. okt. 31. 21:32
1/8 anonim válasza:
off:70 körüli csak?Az nem kevés?
2/8 anonim válasza:
Ha 70 kürüli volt, akkor az valószínűleg a te szívverésed volt.
3/8 anonim válasza:
Egyet értek előzővel. Egyébként meg lehet kapcsolni külön a gép hangját.
4/8 anonim válasza:
70 körüli?
Biztos, hogy a baba szíve volt? Az nagyon alacsony, nem császároztak meg egyből?
Vagy a tied volt:)
Vagy az összehúzódás volt 70-es.
Amúgy le lehet halkítani, fel lehet hangosítani a gépet.
5/8 anonim válasza:
Már nem ír vissza így lehet,hogy már megszült!Remélem,hogy minden rendben van!
6/8 anonim válasza:
Viszont a 70 nagyon kevés,megnáztem a ctg-s papírjaimat és mindég 130-180 között mozgott a babám szívverése!,
7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok, császárom volt,arra vártam hogy az orvos vigyen a műtőbe.Nekem 80 volt a vérnyomásom egyébknt.De én úgy tudtam,hogy csak babájét méri a gép.KB fél órán keresztül enniyt mért a gép.Néha megmozgatta a doki.de nem voltlevéve a hang,csak nem jó helyen voltaz nst.Csakazt nem rtettem, akkor,hogy írjaki a szíverést folyamatosan.Azért kellett befeküdnöm,mert rosszul éreztem magam.Így utólag gondolkodomrajta, hogy vajon az övé is ilyaen alacsony lett volna?Egyszer az orvos azt mondta, hogy mivel az enyémisaalacsony az övé is az.e aztán rásem néztek a monitorra egész a műtétig, én meg tiszta ideg voltam, hogy milyen alacsony a kiírt érték.Utólag kiderült,hogy 3x volt a zsinor a nyakán, nagyon megküzdöttek,mire kiemelték.
2011. nov. 2. 16:18
8/8 anonim válasza:
Gratula a babához!
A tiédet is mérhette a gép, ha épp valami nagyobb érnél hallgatóztak.
A vérnyomás két értéke ((szisztolés (felső) / diasztolés (alsó)) és a pulzus két különböző dolog. Pulzusból normális felnőttnél a 70 percenként, vérnyomásból a 120/80 körüli. Magzatnál meg a pulzus 120-160 / perc, de feljebb is mehet ha ficánkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!