Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mintha szívverést éreznénk a...

Mintha szívverést éreznénk a hasamon. Mi lehet ez? A baba szívhangja?

Figyelt kérdés

Nem csak 1 ponton, hanem bármelyik részére is teszem a kezem, de ezzel a férjem is így van, ő vette észre először! Ez kb 3-4 napja így van. Héfőn voltam genetikai uh-on, mindendben volt.

12+6

2010. máj. 4. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasi ér ver, a baba szívét nem érzed.
2010. máj. 4. 20:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) De ez úgye nem gond?
2010. máj. 4. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem gond én is szoktam érezni és rá is kérdeztem a védőnőnél ő mondta nekem is hogy az az én szívem elkaptam egy eret és amiatt érzem
2010. máj. 4. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem párom hitte rá az elején h a baba mozog :) aztán nagy csalódás volt számára mikor közöltem, h az az én szivem :) vagyis erem :)
2010. máj. 4. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Boldog babavárást!
2010. máj. 4. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, én is éreztem már akkor, most is jobban ki tudom tapintani a szívritmusom. A baba szívhangját egyébként állítólag lehet hallani a 30. hét körül, és aztán, ha ráteszed a füled....na, ugye ebből te kimaradsz, mert hát elég nehéz mutatvány lenne, de az urad meg tudja hallgatni. Én most vagyok 26 hetes. Folyamatosan próbál hallgatózni a párom, eddig még semmi. De egy síma sztetoszkóppal állítólag már hallhatnám. 12 hetesen még házi szívhang hallgató készülékkel is nehéz befogni. Nekem van ilyenem. Kábé 6-7 ezer forint az ára.
2010. máj. 4. 20:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Az én párom mondta, hogy érzi a baba szívverését! Mondam, hogy az nem lehet, de csak beütette a bogarat a fülembe :)
2010. máj. 4. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Én az hallottam, hogy ha teljesen, nyakig belefekszek a vízbe, akkor a a köldökömre teszem a kezem, érezhető a baba szívhangja! Csak nem tudom, hogy ez mikortól érezhető!
2010. máj. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!