Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasról hogyan fogyhatnék?

Hasról hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van néhány kiló felesleg a hasamon, amit szeretnék eltüntetni, hogy a kockák látszódjanak. Kitapintani ki tudom őket, és hasra is edzek általában 4 alkalommal 1 héten.

Nem eszem nagyon rosszul sem, de azok a fránya zsírpárnák nem akarnak eltűnni. Kardiozni nem nagyon szeretnék, mert azzal elsősorban az izmomból veszítenék, de, ha nincs más, akkor az marad csak:|

Ti mit javasolnátok? Nagyon zavar így nyáron a zsír a hasamon...

19/F

2010. jún. 17. 01:40
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Igyál kevesebb sört :) Nem tudom
2010. jún. 17. 02:16
 2/10 anonim válasza:
41%
Hasprés, tuti nyerő.
2010. jún. 17. 06:49
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Napi 200 felülés, attól lesz szép a has nekem már csak elhiheted...
2010. jún. 17. 07:36
 4/10 anonim válasza:
58%

utolsó:

mennyi idő alatt lesz szép tőle a hasam?

2010. jún. 17. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Pfff...nehéz kérdés sztem 1 hónap ha kitartó vagy, de lehet több is. Az első hét lesz a legnehezebb, mert izomlázad lesz.
2010. jún. 17. 07:50
 6/10 Gyakor ***** válasza:

Pedig mozogni muszáj lesz. Attól nem fog eltűnni a zsírréteg, hogy csak hasazol, az csak az izmot erősíti alatta, és minimális kalóriát tudsz vele elégetni. Kocogás, bicó, taposógép. Én ezeket csinálnám a helyedben közepes intenzitáson, heti kb 4-5*50 percet. Meg persze a kajára nagyon oda kell figyelni. Magas folyadékbevitel(lehetőleg víz, ásványvíz) és napi 5-6 étkezés, ami minőségi kajákból álljon (tehát nem mekis hamburger meg stb, hanem magas rosttartalmú, teljes kiőrlésű kényér például, vagy zabpehely, rizs). Az izomveszteséget pedig úgy tudod minimalizálni, ha minél több fehérjetartalmú ételt eszel mellé. Ilyen a csirkehús, különféle szárnyas húsok, de a túró, tojás, halfélék, vöröshúsok is ide tartoznak. Röviden ezt tudnám javasolni. Hosszabban meg ezt:

www.bodysport.hu/dieta

2010. jún. 17. 11:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Szedek fehérjeport mellé, mert kondizom, csak pont ezért félek, hogy izmot is veszítek, de a kockahas már régi "álmom". Relatíve jól eszek, csirke+rizs, az alap mellé joghurtokat, és túrót de hasról így sem akar nagyon eltűnni :|
2010. jún. 17. 13:22
 8/10 Gyakor ***** válasza:
Akkor szerintem kevesebb szénhidrát és több aerob jellegű mozgás. Így már mennie kell :)
2010. jún. 17. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:

kockás hasad akkor lesz ha a testzsírszázalékod nagyon alacsony. hiába edzel hetente 4-szer hasra ha a zsírpárna eltakarja. diéta és kardió nélkül szerintem nem nagyon lehet kockás hasad.

de ha sikerül akkor mindenképpen oszd meg velünk is.

2010. jún. 17. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akk marad a kardió:|
2010. jún. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!