Hasról hogyan fogyhatnék?
Sziasztok!
Van néhány kiló felesleg a hasamon, amit szeretnék eltüntetni, hogy a kockák látszódjanak. Kitapintani ki tudom őket, és hasra is edzek általában 4 alkalommal 1 héten.
Nem eszem nagyon rosszul sem, de azok a fránya zsírpárnák nem akarnak eltűnni. Kardiozni nem nagyon szeretnék, mert azzal elsősorban az izmomból veszítenék, de, ha nincs más, akkor az marad csak:|
Ti mit javasolnátok? Nagyon zavar így nyáron a zsír a hasamon...
19/F
utolsó:
mennyi idő alatt lesz szép tőle a hasam?
Pedig mozogni muszáj lesz. Attól nem fog eltűnni a zsírréteg, hogy csak hasazol, az csak az izmot erősíti alatta, és minimális kalóriát tudsz vele elégetni. Kocogás, bicó, taposógép. Én ezeket csinálnám a helyedben közepes intenzitáson, heti kb 4-5*50 percet. Meg persze a kajára nagyon oda kell figyelni. Magas folyadékbevitel(lehetőleg víz, ásványvíz) és napi 5-6 étkezés, ami minőségi kajákból álljon (tehát nem mekis hamburger meg stb, hanem magas rosttartalmú, teljes kiőrlésű kényér például, vagy zabpehely, rizs). Az izomveszteséget pedig úgy tudod minimalizálni, ha minél több fehérjetartalmú ételt eszel mellé. Ilyen a csirkehús, különféle szárnyas húsok, de a túró, tojás, halfélék, vöröshúsok is ide tartoznak. Röviden ezt tudnám javasolni. Hosszabban meg ezt:
www.bodysport.hu/dieta
kockás hasad akkor lesz ha a testzsírszázalékod nagyon alacsony. hiába edzel hetente 4-szer hasra ha a zsírpárna eltakarja. diéta és kardió nélkül szerintem nem nagyon lehet kockás hasad.
de ha sikerül akkor mindenképpen oszd meg velünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!