Hogyan fogyhatnék hasról?
Figyelt kérdés
Igazából csak olyan 5 kilót szeretnék leadni.
Tornázok délutánonként, de tudom hogy sok múlik a táplálkozáson én pedig szeretek enni. :)
2011. aug. 9. 22:20
1/4 anonim válasza:
Nos, két verzió:
1. vagy kevesebbet eszel uennyi mozgás mellett
2. vagy uennyit eszel, és többet mozogsz
A lényeg, h kalória mínuszba kerülj - azaz többet használj el, mint amennyit megeszel.
Szal megehetsz te 3000-et is, csak akkor használj fel 3500-at.
2/4 anonim válasza:
Ja, és helyi fogyás nincs. Futás, ugrókötelezés, saját testsúlyos edzések (guggolás, kitörés, fekvő,...).
3/4 anonim válasza:
Csak hasról nem nagyon tudsz sajnos. Én is így voltam anno,csak a combommal. csak onnan szerettem volna fogyni. Csökkentettem a kalóriabevitelt,futottam,de mindenhonnan ment le,csak onnan nem. Aztán eltelt egy kis idő,és véégre ment le 5 cm. :D Mindig a legproblémásabb marad utoljára,nekem ez a tapasztalatom :S Láss csak neki nyugodtan a fogyinak,ha úgy érzed,a hasizomgyakorlatokat javaslom azért,hogy ha lefogysz,ne legyen plötyi a hasad,de a fogyásban az izomgyakorlatok nem nagyon segítenek,inkább csak a kardió (bicaj,futás...) Majd elkezdesz fogyni,és úgy 2-4 hét után a hasadból is fog lemenni,addig meg csak máshol fogod észrevenni,legalábbis nálam ez volt. Sok sikert!:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat
2011. aug. 10. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!