Így szerintetek mennyit tudnék fogyni következő hónap végéig? 16/l
Sziasztok!
Következő hétfőtől gyakorlaton lesz egy hónapig. Minden héten más, összesen 4 helyen. Eü-i iskolába járok, szóval 1 helyet leszámítva valószínűleg sokat fogok sétálni, akár lépcsőzni ha nem várok a liftre (ha lesz). Illetve a harmadik héten a feladatok mellett az odavezető úton kb 30 percet kell sétálni, 1 órát pedig utazni átszállásokkal.
A kötelező gyakorlat mellett itthon még szobabicóznék 30-40 percet naponta, esetleg 1 napot kihagyva egy héten, illetve nyújtanék, bár az nem hiszem, hogy sokat számítana.
Étkezésnek semmit nem találtam ki. Eszek amit eszek, akár egy kis fagyit is naponta. Nem fogok rátérni a nyúl életmódra. Azt lenne a lényegesebb, hogy ne egyek sokat egy nap, és amiket eszek, lényegében ne tocsogjanak a zsírban, de a legfontosabb, hogy mozogjam le és igyak elég csapvizet. Ezt nem úgy értem, hogy egész nap édesség édesség hátán és minden csak zsír. Ennél salátát, zöldségeket, halat, húst, tésztát, magvas kenyeret (fehéret nem szeretem) és így tovább. Mértéket tartanék. Nyár van, meleg van, én pedig emberből vagyok, így aztán nem tudnék lemondani arról, hogy valami kellemes hideg finomságot megegyek. Amúgy sem szoktam két kézzel tömni magamba.
Jelenleg vagyok 163, 5 cm és 73 kg, de még nem nézek ki ruhában annyira borzalmasan. Következő hónap végére kéne közel 10 kilót lefogynom, hogy jobban nézzek ki egy ruhában. Nem számít, de az alkalmi ruha vásárlásnál jutottam el arra a pontra, hogy kell fogynom, ugyanis kb minden létező ruha pocsékul áll amik testhezállók. Amit választottam, az is olyan, annyi különbséggel, hogy van rajta egy poncsó szerű fekete rész ami lelóg kb a hasamig, így a kezeim és a hasam is kb takarásban van, viszont csak kb. Én pedig nem akarok az egész esküvőn arra figyelni hogyan áll a ruhám, pontosabban a hasamnál. Ismétlem, disznó azért nem vagyok, de fölösleg az van.
Következő hónap végére tudnék közel 10 kilót lefogyni? Tudom, hogy nem lehet egy konkrét helyről fogyni, test válogatja kinél hol kezdődik.
Köszönöm a válaszokat!
ami esetleg feltűnt az írásodban és elég nagy butaság az a zsír parád.
a szénhidráttól dagadékok az emberek nem pedig a zsírtól.
szóval neked is ezen a részen kellene faragni,nem pedig a szegény zsírtól rettegni.
az a 80as években volt divat ami már elmúlt.
jah és a terved az nem terv,mert nem tartalmazza a tudatosság minimumát sem,ezért sajnos a realitása minimális.
de nem kell mindenkinek soványnak lennie,lehet hogy te pont így vagy önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!