Milyen mozgással/gyakorlattal tudnék 1 hónap alatt 10 kg-ot fogyni?
173 cm, 62 kg, 16/l
Szeretném lefogyni a zsírt magamról, majd pedig edzeni a kerek popsiért és izmos combokért.
Tudnátok tippeket adni?
1 hónap alatt elérhető a -10 kg? Ha igen hogyan?
Ha napi 2x eszek (reggeli, ebéd) az elég a fogyáshoz + mozgás amit ajánlotok?
Köszönöm a segítőkész válaszokat!:)
Ilyen paraméterekkel ne akarj (annyit) fogyni. Szerintem a súlyod így pont jó. Azt persze így nem tudom megítélni, hogy rősítésre, testformálásra szükséged van-e.
A -10 kg egyébként kb sehogy nem jönne össze. Ne éheztesd magad feleslegesen, egyél rendesen.
Többen is mondták már, viszont utálom a hasan és azt el szeretnén tűntetni.
Köszi a választ:)
Inkább oszd el a kajád rendesen 4-5 étkezésre. Az a napi 2x étkezés édes kevés bárhogy nézem.
Egyébként az egy honap 10 kilo sok, max 2-5kg mehetne le, legalább is egészséges tartomány között:)
Istenem, hogy minden napra jut egy félbolond aki iskolakezdésre akal lefogyni :D
Sárga kapszula, ez egy ebook... tedd be a kötelező olvasmányok közé.
ez a változás ennyi idő alatt nem lehetséges. Egyél rendesen, de ne sokat, hanem annyit amennyi szükséges. egy alkalmazást tudok ajánlani amit én is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!