Mit gondolsz az étrendemről?
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja kondizok, szedek fehérjét is, 95 kiló vagyok 190 centimhez.
Ma ezt ettem:
- reggel lementem edzeni, előtte semmit nem ettem, mivel délben keltem, és 1-re mentem. Bevittem 2000 mg kreatint, és 500 mg L-Karnitint.
- edzés után megettem 50g szőlőcukrot
- Hazaértem, 1 fehérjeturmix, utána csináltam csirke rizst
- kb 2 órával rá megettem 1 activiát
- olyan 1 óra múlva még 1 fehérjeturmix
- majd még olyan 1,5 óra múlva még 1 activia
Lehet, hogy kevés, de nem tudtam mást enni.
Mit javasolnátok mellé? Szeretnék picit szálkásodni, hogy definiáltabbak legyenek az izmaim, mert méretre lassan nekem megfelelnek, de van rajtuk zsír :|
Az első válaszoló nem tudom mért írt , ha ilyen hülye a dologhoz .
Az étrenddel az a baj , hogy nem elég rendszeres . Másrészt testépítő nem alszik délig ... És mit akarsz azzal az Activiával ?
Köszönöm a válaszokat:)
Az a baj, h ha úgy megyek edzeni, hogy előtte mondjuk 1 órával ettem, akkor sokkal kevésbé bírom a kondit, és hányingerem van általában :|
"Az a baj, h ha úgy megyek edzeni, hogy előtte mondjuk 1 órával ettem, akkor sokkal kevésbé bírom a kondit, és hányingerem van általában"
Azért van hányingered mert emésztetlen kaja van a gyomrodban egyél akkor 1,5 2 órával edzés elött meglátod hogy feltöltött állapotban jobb lesz az edzésed.
az activia teljesen jó, nekem például jobb tőle a gyomrom, jobban emésztek. de ez édes kevés amit írtál. 2 turmix meg egy szilárd kaja? ez eléggé sovány, de télleg.
itt olvasgass. szerintem amúgy 95kg-hoz mondjuk 200g szénhidrát és 300g fehérje minimum kellene, de lehet hülyeséget írok, mert diétához nem értek, általában tömegelek. de a lényeg, hogy pontosan számold ki, hogy mennyi szénhidrátra és fehérjére lenne szükséges a diétához, és amennyire lehet próbáld tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!