Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondolsz Paul Wade -...

Draug kérdése:

Mit gondolsz Paul Wade - Fegyencedzés című könyvében leírt edzésmódszerről?

Figyelt kérdés

Elég szélsőséges véleményeket hallottam minden téren. Kíváncsi lennék, ki mit gondol róla.

De legyetek szívesek úgy véleményezni, ha tényleg ismeritek, és nem csak hallottatok róla egy-két dolgot!

2011. júl. 6. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Alapvetően egy jó edzésmódszer annak aki tudja mire való a könyvet nem célszerű elolvasni, mert vannak benne ökörségek és az író stílusa is elég olvashatatlan, mondjuk ez valószínűleg hozzátartozik a megszerkesztett karakteréhez. Paveltől a meztelen harcos szerintem sokkal jobb könyvként (bár csak 2 gyakorlatra épít), rengeteg hasznos dolgot leír és hanyagolja a rizsát is és élvezhető az orosz stílusa is. Meg persze nem próbál átverni és nem állítja, hogy ettől leszel te Hulk.
2011. júl. 6. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

erőnlét meg erőfejlesztésre jó, meg hogy sportolj

de hogy az izmokat fehérje építi fel azt egy könyv se tudja megváltoztatni, tehát jól kell táplálkozni ha ki akarsz nézni valahogy testileg

2011. júl. 6. 14:11
 3/11 TOMAtm ***** válasza:
100%

biztos jó.én egy másik irányvonalat követek:a térfogatnövelést az izomzatomra vonatkozólag.erre pedig az edzőterem és a súlyzók valók.vitán felül.

A fegyencedzéssel is biztos vagyok benne h lehet erősíteni és fittnek lenni.osztom azt a nézetet h a sport FONTOS az ember életében,ezért nekem már azis dicséretes ha valaki fegyencedz.nem vagyok elítélő,nem szólom le mint sokan itt.sok sikert hozzá ha elkezded!

2011. júl. 6. 18:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

TOMAtm, a hozzáállásod meg dícséretes! Nagy gáz az emberek között, hogy ha nem egyezik a vélemény, mindenki rá akarja kényszeríteni a saját elveit a másikéra... jó látni, hogy vannak még kivételek ;)

2011. júl. 6. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

"Nagy gáz az emberek között, hogy ha nem egyezik a vélemény, mindenki rá akarja kényszeríteni a saját elveit a másikéra..."

Az beszél, aki nulla tudással műnek és egészségtelennek nevezi a tápkieget... érdekes.

2011. júl. 6. 19:21
 6/11 A kérdező kommentje:
G'sback, mi alapján következtetsz arra, hogy ismeretlenül ítélek el bármit is?
2011. júl. 6. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Neutronlovag írását adom! :)
2011. júl. 7. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Ha tudod mi a tápkieg és így mondod ezt róla, még nagyobb a baj :)
2011. júl. 8. 16:41
 9/11 anonim válasza:
A "tápkieg" azoknak való akik nagy izmot akarnak. Ez a könyv a lassú, fokozatos edzésről szól, ami normális étkezés mellett elég nagy izmok eléréséhez vezet. De azok mellett még az inakat és az ízületeket is fejleszti. A "tápkieg" nem szükséges feltétlenül az erőhöz.
2013. máj. 30. 14:57
 10/11 anonim válasza:
kimaradt az első mondatból: rövid idő alatt
2013. máj. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!