Draug kérdése:
Mit gondolsz Paul Wade - Fegyencedzés című könyvében leírt edzésmódszerről?
Figyelt kérdés
Elég szélsőséges véleményeket hallottam minden téren. Kíváncsi lennék, ki mit gondol róla.
De legyetek szívesek úgy véleményezni, ha tényleg ismeritek, és nem csak hallottatok róla egy-két dolgot!
2011. júl. 6. 13:29
11/11 anonim válasza:
Én még megemlíteném, hogy 2,5 éven keresztül kondiztam. Nagyon sokat olvastam utána, igyekeztem mindent a legszabályosabban csinálni, a lehetséges sérülések elkerülése érdekében. A térdem és a vállam tönkrement. Egyszerűen kattogott, akárhogy mozgattam. Orvos mondta álljak le a kondival. Le is álltam már 3 éve. Aztán tavalyelőtt könyvesboltban beleolvastam. Gondoltam kipróbálom ártani nem árt. Bevált. Olyan 7-8 hónap alatt rendbe jöttek az ízületeim. Legalábbis nem kattognak. A börtön körítés nem jött de, és a szerző stílusa sem, de alapvetően jó edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!