Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hatásai vannak a...

Milyen hatásai vannak a futásnak a külsőre?

Figyelt kérdés

Próbáltam utána olvasni, de sajnos nem találtam túl sok információt. Tisztában vagyok vele, hogy ( legalábbis a leírások alapján ) zsírégető hatású, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, növeli az állóképességet, endorfint szabadít fel, stb.

De magára a külsőre milyen hatással van napi 1 óra futás? Milyen izomcsoportokat mozgat meg? Lapos ( akár kockás ) has, hátizom erősödés és hasonlók várhatóak?

Természetesen feltételezzük hogy a futáson és a bemelegítésen kívül semmilyen más mozgást nem végez az illető, illetve odafigyel az étkezésére.

2018. máj. 9. 02:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Az erősödés,izmosodás az minimális ,a kockás,szálkás has az reális ,persze a nagyrésze az étrenden múlik.

Tipikus futó test az alacsony testzsír és kevés izomtömeg. Tehát szálkás,atletikus alkat .Ami nem rossz ,de kerekedni,izmosodni nem fogsz tőle .

Az én ízlésemnek kicsit laposak .

2018. máj. 9. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel. Rövidtávoknál más a helyzet, a sprinterek teste sokkal izmosabb, ami nem meglepő. De 1 órával nem várhatsz sok izmot, ha nem mozogsz mást.

Ha nagyon véznán indulsz, akkor azért bizonyára sokat fejlődik a láb, de igazán impozáns izmokhoz más mozgásforma kell.

2018. máj. 9. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem szépen leszálkásít, gyönyörű tónusos leszek tőle, a hasam is lapos. Minden izmodat megmozgatja, én még a karomban is szoktam érezni néha izomlázat. Én hegyen lakom, így felét lefelé, felét felfelé futom, garantáltan mindenemet megdolgozza.
2018. máj. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!